reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ooo my też mamy podobny bidon, może spróbuję:-):-):-)
chociaż już stwierdziłam że dam jej trochę czasu:tak:
Olga brawo brawo, pij pij

dzięki Kasia napewno się zaopatrzymy:tak:
wiecie co, tak intensywnie myslę o tej spaceróce, że dzisiaj mi sie się śniło, że razem z Julią szukałyśmy wózka i byłyśmy w jakimś dziwnym sklepie (straaaasznie słonecznym) i tam na jeakieś 1000metrów stało tylko parę wózków i wszystkie brązowe:baffled::-D

Michal od 2 dni jeczal na spacerach wiec podlozylam mu 2 kocyki pod plecki aby troche swiata zobaczyl i jest lepiej ,ale czuje ze nas tez niedlugo czeka przeprowadzka do spacerowki:tak:

kuba miał jeszcze miejsce tylko jak sie budził na spacerach to był ryk ze chce siedziec dlatego mu zmieniłam:tak:i wg mnie był juz gotowy na taka zamiane:tak:podobało mu sie:-D:-D

My w spacerówce już od prawie 2 miesięcy, bo gondolke a raczej coś na jej styl mieliśmy mała.
A teraz proszę o podpowiedź które krzesełko dla Małej wybrać, bo od nadmiaru tego wszsytkiego to aż głowa boli;-)
SWEETY krzesełko COCO Espiro P R O M O C J A!!!!! (534275694) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE WYSOKIE KRZESEŁKA _______najnowsza KOLEKCJA! (540893732) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-002B (533904273) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Boo Krzesełko do karmienia firmy ZIBOS (533220807) - Aukcje internetowe Allegro
MAMTU KRZESLO TRON+MATERACYK+KOSZ +2XTACKA +GRATIS (535563991) - Aukcje internetowe Allegro
pomiędzy 3 ostatnimi to mało jakoś różnic widzę ale może któraś z Was ma takie krzesełko to podpowie które warto kupić:tak:Cenowo to też tak mam ograniczenie do 200zł.

reklama
A ja wlasnie wrocilam ze smyka przeceny wielkie zal nie kupowac Misiek ma dwa nowe swetry jeansy czapke i jeszcze kilka ******* tanio bardzo sweterki po 30 zl sliczne:-)

Do góry