reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
nea fajne krzeseło:tak:
surv szkoda ze ja takiego talentu do sprzedazy nie mam jak siostra:dry:juz sie martwie co z moim wózkiem zrobie:-D:-D

Kicrym z tego co wiem mojej Siostrze podobają się takie wózki jak Ty masz, nie chodzi jej tyle o firmę co o wygląd i planuje kupić nowy w zestawie o coś takiego TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK SAMOCHODOWY 0-11kg-wys 0 (529391628) - Aukcje internetowe Allegro
ale jakbyś swój chciała opchnąć swój czy coś to daj znać to się dowiem czy by nie chciała kupić;-)

Kate no ja mam x-landera xa borodwego z fotelikiem maxi cosi citi(niebieski) , z parasolką i torbą ,a ten Tako ma trochę inne kółka z przodu, a kiedy twoja siostra chce kupić wózek?byłabym zainteresowana sprzedażą, bo najpierw chciała koleżanka a potem dostała od bratowej więc narazie gondola już spakowana w kartonie czeka na nowego właściciela:tak::-D

Kate no ja mam x-landera xa borodwego z fotelikiem maxi cosi citi(niebieski) , z parasolką i torbą ,a ten Tako ma trochę inne kółka z przodu, a kiedy twoja siostra chce kupić wózek?byłabym zainteresowana sprzedażą, bo najpierw chciała koleżanka a potem dostała od bratowej więc narazie gondola już spakowana w kartonie czeka na nowego właściciela:tak::-D
Kicrym coś mówiła, że zamierza kupić w maju;-) a jakie masz te kółka z przodu - dwa czy jedno? jak możesz to wrzuć jakąś fotkę wózka na zamkniętym to jej pokaże;-) a Cholera (czyt. Siostra) wybredna jak nie wiem i niczym jej nie można dogodzić:baffled: jak coś to Ci jeszcze dokładnie napiszę;-)

reklama
Kicrym z tego co wiem mojej Siostrze podobają się takie wózki jak Ty masz, nie chodzi jej tyle o firmę co o wygląd i planuje kupić nowy w zestawie o coś takiego TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK SAMOCHODOWY 0-11kg-wys 0 (529391628) - Aukcje internetowe Allegro
ale jakbyś swój chciała opchnąć swój czy coś to daj znać to się dowiem czy by nie chciała kupić;-)

Kate
ja słyszałam i czytałam ( ale pobieżnie ) że wózki TAKO nie należą do najlepszych . Może niech się wypowie nasz ekspert wózkowy odnośnie TAKO.
Moja siostra kupiła CHICCO TRIO FOR ME AUTO-FIX 2009 CHELSEA POLSKA GW (538727418) - Aukcje internetowe Allegro ja gdzieś słyszałam że ten wózek to porażka , no i chyba nasz ekspert też mówił że nie jest najlepszy. Co o tym wózku myślicie? Znacie kogoś kto ma ten wózek?

Do góry