reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
KasiaDe mętlik to malo powiedziane bo ja jeszcze myslalam ze sie tam rozrycze:baffled:
Roni ja nie wiem juz o co tej babie moglo chodzic
z tego wszystkiego nawet nie pytalam o ceny i nie wiem ktory wychodzi drozej
a ten ABC to 4tec ale jakos do mnie nie przemawia
a moj maz uparl sie na mutsy bo ta mura miala akurat sraczkowaty kolor i juz nawet jak na nia patrzyl to widzialam zdegustowanie
nagle wielki esteta i zna sie na kolorach:-D
musze przespac to zamieszanie wozkowe:tak:

4tec to dopiero ciezar... maly kosz n zakupy, mala spacerowka piankowe kola...
a mutsy z rozkladanym fotelikiem po co? chyba ze zamiast gondoli sam fotelik to zgoda, ale jak jest gondola i fotelik uzywany okazionalnie to chyba nie ma sensu placic 300 zl drozej...
jane tez ma taki fotelik rozkladany
bez sensu ta baba hehe
no i mutsy jest jednak ciezszy...

Roni dzieki straszne za te wyjasnienia bo moze tak sie stanie ze przez noc mi sie wszystko wyklaruje
nie wiem sama czego chce i stad to moje niezadowolenie:baffled:
zamiast skakac z radosci ze z synem wszystko dobrze to glowie sie co z wozkiem - ale taka widac moja uroda;-)

Roni to nie 4tec tylko ASTRO - wlaśnie przegladam te wozki i po wygladzie poznalam
to niby on jest lekki i taki hiperfliper;-)
a jak patrze na fotki mury to normalnie zakochana jestm w "green slice" hahaha

moim zdaniem ta baba to jakas przebrana psychopatka hehe :blink:
jeszcze wahanie sie miedzy mura a mutsy to ja rozumiem bo to wypasione wozki
ale miedzy mura a abc desing to sie przyznam ze nie czaje... ta pani jakas dziwnawa
nie to ze abc desing zle wozki, bo sa dobre za dobra cene
ale maxi-cosi, mutsy, quinny, jane to troche inna klasa i wykonaniem i cena

nie to ze abc desing zle wozki, bo sa dobre za dobra cene

jeśli chodzi o wygląd i cenę to się zgadzam, za to jak poczytałam sobie na różnych wózkowych forach opinie użytkowników to darmo bym nie chciała - prawie każdy narzekał, że ok 3 razy w ciągu roku użytkowania reklamował wózek - to ja podziękowałam, bo też miałam oko na abc

" i ona pokazala mi firmy ABC

dziewczyny ja nie wiem o co chodzi z tymi wózkami abc i nachalnymi sprzedawcami :baffled:. Ja - pamiętacie - chciałam peg perego i jak poszłam do sklepu to oczywiście pan do zaproponowania w zamian miał tylko i wyłącznie abc, pomimo że na sklepie było zatrzęsienie wózków innych firm. Oni chyba jakąś promocję zrobili i odpalają sprzedawcom kasę, bo to jest jakiś obłęd. W każdym razie ja radzę się dobrze zastanowić :confused:

reklama
LIWUS dzieki za info o kremach kupe ten rosmanowski mkoze bedzie oki. RENIA a ja dalej stoje murem przy murze he he he jak dla mnie bez porownania mura a ABC ale to twoja decyzja no i a propo wagi to wozki z pompowanymi kółkami nie należa do lekkich a mutsy chyuba jest ciezszy od mury przynajmnije tak na necie wyczytałam.

Do góry