reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Co do wozkow ja chcialam CONECO TOLEDO ale ma mardzo mala gondole. Wiec chyba zdecydujemy sie na ATLANTIKA(mezowi bardziej sie podoba)

reklama
Z wyborem wózka faktycznie łatwo nie jest.
renia, poprostu przejedź się do innego sklepu i posłuchaj co inni sprzedawcy mają do powiedzenia. Może ta baba faktycznie jakaś mało kumata i usiłuje Ci wcisnąć to z czego sama będzie miała zysk :confused: Czort wie.
Kup to, co Tobie się podoba i wydaje się najbardziej funkcjonalne. Poczytaj opinie użytkowników w necie nt. modeli które Cię interesują - to bardziej wiarygodne źródło informacji niż jakaś pańcia w sklepie..... i się nie denerwuj :tak: Wybierzesz dobrze napewno :tak:

dorka, mojemu M. też się ten Atlantic bardzo podobał (ma fajny design) ale jak się przejechał po sklepie x-landerkiem to nawet nie musiałam go namawiać :))) ..i już z nim wyjechaliśmy :)

Udanych zakupów dziewczyny.

Ostatnia edycja:
A my dzisiaj nareszcie złożyliśmy łóżeczko małej :-D Pościelka w środku była jako gratis do łóżeczka. Wprawdzie nie jest to jeszcze urządzony jej kącik,bo docelowo wyrko będzie w innym miejscu pokoju, ale się pochwalę zakupem :)) Cieszy mnie ten mebelek niesamowicie. Tak sobie siedzę i patrzę.... i już się nie mogę doczekać kiedy się w nim znajdzie to moje maleństwo :tak:

Ostatnia edycja:
mamabartka łóżeczko super! co do wózka to u mnie tak samo-ja sie jeszcze zastanawiałam nad quinny speedy ale mąż stwierdził że x landerem właśnie bedzie jeździł jego syn he he no i kupiliśmy x landera ach ci mężczyzni he he

mamabartka rozumie twoj zachwyt nad skreconym lozeczkiem i te wyobrazenia o tym malym cudzie co bedzie sobie tam snilo
ja chyba jutro juz naklonie polowice do skrecenia naszego (poki co sie partiami wietrzy z zapachu nowosci) abym tez mogla sie cieszyc
no a z wozkami juz sie uspokoilam
zadnego abc nie chce
ja jestem za mura maz za mutsy:-)
pojade jeszcze do innego sklepu i za rada pogadam z innym sprzedawca
mnie najbardziej za mura przemawia gondola bo ma 79dlugości

Mamabartka świetne łóżeczko:-) ja jestem mega szczęśliwa bo łóżeczko mojego Synka w końcu zostało pomalowane:-) na razie jedna warstwa (potrzebna jest jeszcze jedna plus lakier), ale to już coś:laugh2: mam nadzieję, że do narodzin Antosia wszystko wywietrzeje, chociaż Wujek stolarz maluje farbą z atestem i twierdzi, że nie będzie śmierdziało:-p zobaczymy:-p ja w każdym bądź razie trochę je powietrze, żebym później nie była zła, że tego nie zrobiłam;-) czekam też na pościel z allegro i mam nadzieję, że jutro góra we wtorek mi przyślą:laugh2:

moje mebelki (tzn KUbusia he he)dalej stoją otwarte mimo że skręcał je mąż w weekend majowy ,bo bardzo śmierdziały i jakoś wolę jak są otwarte. Po za tym to praktycznie juz wszystko mam i tylko chodze i myśle co by tu jeszcze kupic he he he

Dzięki dziewczynki :-D
Kate, to jesteś spokojna, że wyrko będzie gotowe zanim maluszek się pojawi :) Skoro farba jest z atestem to faktycznie nie ma takiego ostrego zapachu i chyba szybciej wietrzeje, a poza tym nie wydziela jakichśtam szkodliwych substancji. Wujek- stolarz najlepiej wie :tak:
U mnie to łóżeczko wcale nie śmierdzi, ale za to materacyk ma taki intensywny zapach nowości, że stoi w okolicach balkonu i się wietrzy. No i ten nieszczęsny wózek :crazy: Śmierdzi jakby dopiero został rozpakowany :wściekła/y: a gondola stoi rozłożona od 3 tygodni prawie. Ma jeszcze trochę czasu.... mam nadzieję że nie będzie tak czadził bo szkoda by mi było tam malutką wpakować :no:

Teraz muszę się jeszcze wybrać po fotelik do auta (pewnie też będzie wymagał kwarantanny :tak: i wanienkę ze stelażem. Na szczęście mój M. ma już wakacje więc wyciągnę go w tym tygodniu na zakupki :-) ....i znowu będę miała radochę :-D
Nic tak nie poprawia nastroju jak zakup maluszkowych rzeczy :laugh2:

reklama
ja to chyba się od tych maluszkowych zakupów uzależniłam gdzieś po drodze :confused: i teraz jak już wszystko mam kupione i czeka na księżniczkę, to tak dziwnie, bo przedtem to zawsze coś nowego było do pooglądania... A się rozmarzyłam...

Do góry