reklama
Roni21
Spider's Web
super lozeczka, pokoiki i w ogole...
tez juz mam lozeczko ubrane ;-) mam nadzieje ze nie wyskoczy ze mnie chlopczyk nr dwa bo bedzie biedny...
Andziaa ja mam dwie paczki, jak bedzie malo to masz apteke i wyslesz chlopa ;-)
jak powie ze chce podklady poprodowe to farmaceutaka napewno mu nie da pampersow
tez juz mam lozeczko ubrane ;-) mam nadzieje ze nie wyskoczy ze mnie chlopczyk nr dwa bo bedzie biedny...
Andziaa ja mam dwie paczki, jak bedzie malo to masz apteke i wyslesz chlopa ;-)
jak powie ze chce podklady poprodowe to farmaceutaka napewno mu nie da pampersow
Andziaa ja tez mam dwie paczki do szpitala,a w domu kolejne dwie.
Mamabartka super lzeczko,naprawde swietny wybor
a my wczoraj bylismy na pchlim targu i kupilismy Maciusiowi taka hustaweczke
LINDAM BABY BOUNCER on eBay, also, Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (end time 23-Jun-08 15:59:20 BST)
Wprawdzie bedzie zdatna do uzytku jak juz maly bedzie sam glowke trzymal,ale naprawde kupilismy za grosze wiec sie oplacalo.Juz mam wszystko dla malego wiec nie mam czym oczu nacieszyc,to trzeba cos nowego dokupowac ciagle;-)Jak tak czytam o Waszych zakupach,to az zazdroszcze Wam tej radochy,chyba zaraz poprzegladam ubranka po raz setny i tez bede sie cieszyc.;-)
Mamabartka super lzeczko,naprawde swietny wybor
a my wczoraj bylismy na pchlim targu i kupilismy Maciusiowi taka hustaweczke
LINDAM BABY BOUNCER on eBay, also, Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (end time 23-Jun-08 15:59:20 BST)
Wprawdzie bedzie zdatna do uzytku jak juz maly bedzie sam glowke trzymal,ale naprawde kupilismy za grosze wiec sie oplacalo.Juz mam wszystko dla malego wiec nie mam czym oczu nacieszyc,to trzeba cos nowego dokupowac ciagle;-)Jak tak czytam o Waszych zakupach,to az zazdroszcze Wam tej radochy,chyba zaraz poprzegladam ubranka po raz setny i tez bede sie cieszyc.;-)
Dziewczyny zastanawiam sie jeszcze nad pielegnacja miejsc intymnych po porodzie.Wszedzie rozslawione jest Tantum Rosa-ale rozumiem,ze jest to srodek tylko do przemywania, natomiast myslicie ze do mycia okolic intymnych bede mogla uzywac plynu do higieny intymnej ? Nie wiem w ogole czy kupowac Tantum Rosa ? Jak Wy robicie- wiem pytanie dosc dziwne, ale chyba znaczace :-)
Ja spakowałam 2 paczki,tak mam na liście od położnych.A zaraz jadę z siostrą po łóżeczko,wózek,fotelik i wanienkę zobaczymy ile utargujemy rabatu bo firma jej teściów współpracuje i dobrze zna się z szefem coneco.Dobrze by było chociaż 10% przy tej ilości.Dobra odezwę sie jak wrócę.
Kania82
Początkująca(y)
Ja mam kolezanke położna i powiedziała mi ze po porodzie mam używać tylko szare mydło bo najlepiej służy.
Kamu czekamy na fotki z zakupów.
Kamu czekamy na fotki z zakupów.
KATE23
Lipcowa Mama:)
Ja też mam dwie paczki podkładów, które zresztą dzisiaj kupiłam:-) też planuję zakupić Tantum Rosa bo podobno jest najlepsze po porodzie;-) no i oprócz tego dalej będę używać płynu do higieny intymnej, jakoś to mydło do mnie nie przemawia
dziś znowu dostałam kilka toreb ubranek na szczęście pod dwóch dziewczynkach, więc muszę sporo odłożyć;-) ale i tak nie mam już gdzie tego przechować, a zbliżającym się kolejnym praniu i prasowaniu nie wspomnę
dziś znowu dostałam kilka toreb ubranek na szczęście pod dwóch dziewczynkach, więc muszę sporo odłożyć;-) ale i tak nie mam już gdzie tego przechować, a zbliżającym się kolejnym praniu i prasowaniu nie wspomnę
reklama
No ja doszlam do wniosku,ze na sam poczatek pojade z plynem do higieny intymnej :-) podobno mozna stosowac- podobnie jak Kate -szare mydlo do mnie nie przemawia, a w razie gdyby cos zawsze mozna zastapic plyn mydlem :-) tantum rose natomiast dokupia mi juz- Maciek albo mama- jak bede w szpitalu :-)
Podziel się: