reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

mam nadzieje ze na wozek nie trzeba czekac tak jak na xlandera:-)
bo sie okaze ze maly sie urodzi i dalej bedziemy zamiast wozic to na rekach nosic hahahaha

reklama
Roni, no to masz wydatek... ja na szczescie mam juz wozek z gondola, (teraz jezdzi nim Max jak w spacerowce, bo to taki 2-funkcyjny), no i spacerowke- parasolke. Jakby dzieci osobno mialy w rozne miejsca jechac, to nie bedzie problemu. Ale moze rzeczywiscie jak mowi Survivor najpierw kup podwojny, bo w razie czego i jedno dzieciatko tam wlozysz, a dopiero potem pojedynczy... no bo tak na raz, to rzeczywiscie ladna sumka sie uzbiera...

kociata i tak lipa
razem z pojedynczym w komplecie jest fotelik samochodowo, i on najpierw bedzie potrzebny...
przez 2 miesiace bedzie z nami moj maz wiec na dwa wozki spokojnie damy rade
teraz kupimy pojedynczy, a pozniej podwojny...

To ja widzę, że w lipcu na ulicach będą przeważać wózki w różnych odcieniach niebieskiego:) A powiedzcie, jak jest z torbami do wózków? one są uniwersalne, czy trzeba mierzyć? bo muszę kupić jakąś do naszego zabytku, oryginalnej raczej nie dostanę, a nie chcę wydać pieniędzy na darmo...

huraaaaaa
mebelki przyjechaly:-)
teraz sie wietrzyc beda
no wiec mam dobry poczatek dnia - oby reszta tez taka byla zwlaszcza wizyta u pana dra :tak:
taka jestem podjarana ze maly fika koziolki az brzuch boli:-)
a niech sie cieszy w koncu to on bedzie w tym lozeczku spal;-)

No widzisz renia? Tyle czekania ale za to jaka nagroda. Radocha pewnie trzy razy większa niż gdyby mebelki przyjechały w terminie:tak: Udanego zagospodarowywania przestrzeni dla maluszka:-D

renia no to super ze mebelki juz dojechały teraz bedziesz miec radoche z układania tego wszystkiego w szafkach he heSURVIVOR ja zamawialam torbe z tej samej firmy co wozek ale pytalam pani w sklepie i ona powiedziala ze sa takie uniwersalne.

reklama
no fakt ryjek mi sie caly czas usmiecha jak na nie patrze
wypakowalam z pudel coby juz sie wietrzyly
a za 1h jade ogladac wozki:-)

Do góry