reklama
kociata
Mamy lipcowe'08
Roni, no to masz wydatek... ja na szczescie mam juz wozek z gondola, (teraz jezdzi nim Max jak w spacerowce, bo to taki 2-funkcyjny), no i spacerowke- parasolke. Jakby dzieci osobno mialy w rozne miejsca jechac, to nie bedzie problemu. Ale moze rzeczywiscie jak mowi Survivor najpierw kup podwojny, bo w razie czego i jedno dzieciatko tam wlozysz, a dopiero potem pojedynczy... no bo tak na raz, to rzeczywiscie ladna sumka sie uzbiera...
Roni21
Spider's Web
kociata i tak lipa
razem z pojedynczym w komplecie jest fotelik samochodowo, i on najpierw bedzie potrzebny...
przez 2 miesiace bedzie z nami moj maz wiec na dwa wozki spokojnie damy rade
teraz kupimy pojedynczy, a pozniej podwojny...
razem z pojedynczym w komplecie jest fotelik samochodowo, i on najpierw bedzie potrzebny...
przez 2 miesiace bedzie z nami moj maz wiec na dwa wozki spokojnie damy rade
teraz kupimy pojedynczy, a pozniej podwojny...
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
survivor26
Mamy lipcowe'08
To ja widzę, że w lipcu na ulicach będą przeważać wózki w różnych odcieniach niebieskiego
A powiedzcie, jak jest z torbami do wózków? one są uniwersalne, czy trzeba mierzyć? bo muszę kupić jakąś do naszego zabytku, oryginalnej raczej nie dostanę, a nie chcę wydać pieniędzy na darmo...
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Surv nie wiem, ja torbę miałam już przy wózku w cenie. To nie mam pojęcia.
huraaaaaa
mebelki przyjechaly:-)
teraz sie wietrzyc beda
no wiec mam dobry poczatek dnia - oby reszta tez taka byla zwlaszcza wizyta u pana dra![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
taka jestem podjarana ze maly fika koziolki az brzuch boli:-)
a niech sie cieszy w koncu to on bedzie w tym lozeczku spal;-)
mebelki przyjechaly:-)
teraz sie wietrzyc beda
no wiec mam dobry poczatek dnia - oby reszta tez taka byla zwlaszcza wizyta u pana dra
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
taka jestem podjarana ze maly fika koziolki az brzuch boli:-)
a niech sie cieszy w koncu to on bedzie w tym lozeczku spal;-)
renia no to super ze mebelki juz dojechały teraz bedziesz miec radoche z układania tego wszystkiego w szafkach he heSURVIVOR ja zamawialam torbe z tej samej firmy co wozek ale pytalam pani w sklepie i ona powiedziala ze sa takie uniwersalne.
reklama
Podziel się: