reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

My juz zakupilismy wózek z całym arsenałem. Chociaż musze przyznac ze nie był to łatwy zakup. W Irlandii znalesc wółrek tradycyjny czyli taki jak większosc w Polsce graniczy z cudem. Oni wogóle nie używaja gondol te malensta mecza non stop w nosidełku. Mam tylko nadzieje ze ten który wybralismy bedzie wygodny w uzytkowaniu. Długo zastanawialismy sie nad kolorem ale wkoncu zdecydowalismy sie na taki...

Załączniki

• 381463688.jpg
    381463688.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Liwus dzięki za linka do tej torby bardzo fajna i do tego z mojego miasta także przemyśle i wybiorę sobie albo tą coneco albo tą .Może będzie możliwy odbiór osobisty

Niestety jakos tak wychodzi, ale czytam wasze posty cały czas. Mam mały problem z pisaniem bo niestety nie mamy biurka i musze z laptopem siedziewc w lóżku a to na dłuzszy czas nie zdaje egzaminu, szczególnie z moim ogromnym brzuchem. Ale obiecuje sie poprawic.:-)

ja wczoraj bylam w ikei i kupilam lampke nocna- ksiezyc no i kilka grzechotek i pierdołki do domu. RENIA a jak u ciebie zakupy, bo wybierałas się dzisiaj?:)

kicrym moj mezyk znowu wrocil z pracy ok 18tej wiec nici z wyjazdu
ale znowu uslyszalam ze jutro o 11 rano mozemy jechac:tak:
a o 9 rano maja przyjechac mebelki
juz mam dosc tego odkladania z dnia na dzien bo sie nastawiam i rozczarowuje

kania super ze masz wozek a kolor sliczny - moj ulubiony i tez na ten kolor sie nastawiam mimo ze maz kreci nisem ze to pedalski nie dla syna
ale kto go bedzie sluchal:-):-)

Kania swieta racja z tymi wozkami,tutaj jest tak samo.My kupilismy Quinny Speedi tez sama spacerowke z foltelikiem,a pozniej dokupilismy gondole identyczna do Twojej ale zielona,a ten kolorek tez mi sie bardzo podobal i nie umialam sie zdecydowac,ale w koncu zielony wygral.

reklama
RENIA nie przejmuj sie jeszcze masz troche czasu, ale ja jestem ciekawa twojego wyboru he he co do koloru to mnie sie podoba taki turkus ale ja wybrałam bordo bo wydawalo mi sie ze turkus bedzie sie szybko brudził(przynajmniej x lander był taki jasny)

Do góry