reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
kociata, na allegro sa za okolo 540 zl plus przesylka z hameryki okolo 200 zl
tylko ze trzeba czekac jakies 7 tygodni bite :baffled:
ja macalam ten wozek u jakiegos facecika w galerii handlowej bo go zaczepilam i chyba lepszego tandemu za ta cene nie kupie... mysle ze to super rozwiazanie
sa u nas w sklepach tak normalne na pl gwarancji ale 1200 zl minimu kosztuje
musze jechac i zmierzyc Jaska, ale i tak kupie ten albo zaden
tyle ze nie wiem kiedy bo pieniazkow brak, w sumie potrzebuje 1800 zl na wozki...

Roni: a po co ci dwa wózki? Że podwójny to rozumiem, ale jadąc gdzieś sama z Blanką, nie możesz tak czy inaczej wsadzić jej samej do podwójnego? Swoją drogą jak patrzę na gabaryty tego wózka, to powinni do niego w pakiecie dodawać rosłego faceta, żeby taki pojazd pchał:-D

no kicrym kracz kracz:-);-)
wozek serio zgrabny
szkoda ze u nas w polsce albo czegos nie ma albo jak jest to 2x drozsze niz na zachodzie
ale w koncu sami bogacze mieszkaja
monako ma czerwono - biala fkage a my bialo - czerwona wiec jakies podobienstwo jest;-)

no i skarga:baffled:
tak jak przypuszczalam mebelki nie przyjada dzis tylko jutro
a daje sobie palca uciac ze pan mowil ze beda na czwartek;-)
ale juz z moja anielska cierpliwoscia przeczekam:-)
ide prasowac:szok:

Roni: a po co ci dwa wózki? Że podwójny to rozumiem, ale jadąc gdzieś sama z Blanką, nie możesz tak czy inaczej wsadzić jej samej do podwójnego? Swoją drogą jak patrzę na gabaryty tego wózka, to powinni do niego w pakiecie dodawać rosłego faceta, żeby taki pojazd pchał:-D
wlasnie dlatego, jak bede musiala gdzies z sama Blanka wyjsc to w takim pociagu bedzie mi poprostu ciezko, to jest wozek na dwojke, z jednym sie zamecze, a jak trzeba bedzie gdziesz szybko podjechac, wjechac do sklepu czy cos to lipa...ten wozek wymiary ma konkretne...
jakbym po Jasku miala gondole i fotelik to pewnie jakos bym sie obyla bez nowego podwojnego wozka, ale asiek ma tylko spacerowke z ktorej wyjsc nie chce wcale, wiec nie moge mu zabrac wozka i dac Blance bo chyba by nie przezyl
a do tego kupic gondole i fotelik nawet uzywany wyjdzie mi tyle samo co nowy zestaw z wozkiem...

roni fajna fura ci się szykuje:-)
ale wspólczuje z zakupem dwóch wózków!! ja miałam problem z wyborem jednego, zresztą wiesz coś o tym hi hi :-)
my v3 kupiliśmy bez fotelika(dodatkowo byla folia na wózek i torba) a fotelik teraz kupilismy używany ale w idealnym stanie, z adapterami do wózka, wyszedł prawie 3 razy taniej niż nowy:-)
dziś może już dojdzie:-)

Liwus ja myślę że jak są w tym kolorach to lada moment powinno się pojawić w tym morskim,ale jak nie to ja sobie wybiorę ta szara torbę uważam że najlepiej będzie pasować z tych wszystkich kolorów.Taka torba jest przydatna bo wszystko co nam potrzebne na wyjście tam sobie możemy zapakować

ja tez czekam na parasolke, trobe i adaptery do fotelika ciekawe kiedy pani ze sklepu do mnie zadzwoni ze juz dostali dostawe, bo jak kupowałam wózek to odrazu mi powiedziała żebym się uzbroiła w cierpliwość he he bo na dodatki do x landera długo sie czeka, no wiec czekam cierpliwie, jeszcze malego na swiecie nie ma to mi sie nie spieszy he he

reklama
Liwus ja myślę że jak są w tym kolorach to lada moment powinno się pojawić w tym morskim,ale jak nie to ja sobie wybiorę ta szara torbę uważam że najlepiej będzie pasować z tych wszystkich kolorów.Taka torba jest przydatna bo wszystko co nam potrzebne na wyjście tam sobie możemy zapakować

Kamu , też tak myślę że ta szara będzie najlepsza:happy: Chociaż zastanawiam się też nad torbą innej firmy ( tzw.bez firmówka ) i wówczas zakupiłam bym kolor czarny : TORBA DO WÓZKA W KOLORACH PARASOLEK ~ 13 KOLORÓW (380306309) - Aukcje internetowe Allegro

Jejku ...dwa wózki , chyba bym się zaczęła nad tym zastanawiać od początku ciąży. I faktycznie nie lada wydatek :-(

Do góry