reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

hmmm a ktory stelaz mutsy? urban rider?

moim zdaniem mura bo:
ma wieksza gondolke
na mutsy gondola sie przechyla, i dziecko spada (ma nozki podciagniete)
no i ta os skretna to jakas pomylka...
nie wim gdzie bedziesz tym wozkiem jezdzic ale jak masz duzo podiazdow w miescie to mutsy klapa, cieeezko podjechac a szczegolnie zjechac z podiazu
amortyzacja prawie zero
jak sobie cos przypomne to dopisze

reklama
no wlasnie ta urban mi nie odpowiada wlasnie za to lamanie sie
stelaz 4rider aluminiowa rama
no wlasnie na wyglad ten mutsy nie jest zly
ale wyglad to nie wszytsko a mura na zdjeciach tez fajnie sie prezentuje

stelaz jest ok, przynajmniej nie ma tej dziwnej nic nie wnoszacej osi, ale i tak jest troche za ciezki, i ta gondola malenka, przechylajaca sie
bardzo szybko musialabys przelozyc dziecko do spacerowki, chyba za wczesnie
jak bym miala sama wybieraz, bezapelacyjnie mura

renia ja własnie w ala ma kota kupiłam mojego x landerka he he i daj koniecznie znać co wybrałaś bo jestem bardzo ciekawa. Ja stwiam na mure!!!he he he

Liwus cocneco ma też sowoej torby firmowe do wózków,widziałam bardzo fajne jedyny problem to jak byłam tak ok mieisąc temu to nie mieli własnie niebieskich,może teraz już są.Nie pamiętam dokładnie jaka cena była chyba cos ok 50-60 zł.Mam jechac do sklepu firmowego w tym tyg to zobaczymy
Właśnie szukałam na allegro czy są takie torby , no i owszem są tylko że właśnie nie ma takich niebieskich ( morskich ) . A koszt takiej torby na allegro to 65 zł + przesyłka : NOWOŚĆ CONECO TORBA DO TOLEDO BASCO SOLAR V3 (382887116) - Aukcje internetowe Allegro

no i znowu mura odjezdza;-)
maz wrocil pozno z pracy i plany przesuniete na jutro
tak sie nastawilam na ten wozek ze szok:-)
Kicrym i Roni wasze opinie pozytywne tak mnie ukierunkowaly ze juz spokojna jestem o 4 kolka syna;-) dzieki serdeczne

hehe renia, ciesze sie ze pomoglam, pomacaj dobrze co sie podoba i bedziesz sama wiedziec hhehe

kociata, ja jestem w o tyle rozpaczliwej sytulacji ze czeka mnie kupno i zyklego i podwojnego wozka
co do koloru to jeszcze myslimy nad tym graco
a pojedynczy kupuje coneco v3
Jasiek mi jeszcze nie zamierza z wozka wychodzic, a jak zobaczy ze siostra jezdzi to juz napewno nie wyjdzie... a ja musze miec podwojny jakbede chciala gdzies bez meza wyruszyc
juz masz ten wozeczek? ile u Was kosztuje?

reklama
Roni w sklepie dalismy za niego 300 CAD, tj. 640 PLN, ale folie przeciwdeszczowa czy jakies oslonki na nozki kupuje sie oddzielnie. Jeszcze wozio nie rozlozony, ale w sklepie Max usiadl w nim i bylo oki. Tylne siedzenie rozklada sie na plasko, przednie do polowy, a sam wozek sklada sie jedna reka naciskajac guzik. Siedzonka samochodowe Graco do niego pasuja bez zadnych dodatkowych mocowan, sama wygoda dla mamy, a i dla maluchow chyba tez - zobaczy sie "w praniu" :tak:.
A ty widzialas go juz w sklepie? Chyba generalnie w Europie te wozki sa drozsze, bo to produkt hamerykanski. Nie wiem ile kosztowalby transport i czy by to wychodzilo na to samo...

Do góry