reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus cocneco ma też sowoej torby firmowe do wózków,widziałam bardzo fajne jedyny problem to jak byłam tak ok mieisąc temu to nie mieli własnie niebieskich,może teraz już są.Nie pamiętam dokładnie jaka cena była chyba cos ok 50-60 zł.Mam jechac do sklepu firmowego w tym tyg to zobaczymy

reklama
sylcia, jak chcesz to moge Ci kupic i przeslac

kamu, zobaczysz ile kosztuje w tym sklepie firmowym coneco v3 komplet?
z fotelikiem, ciekawa jestem czy tyle co na allegro

kicrym no wlasnie to jest moj problem ze widze mure tylko na zdjeciach i na oko jest roznica
a najbardziej to chcilabym mezowi pokazac ten wozek bo on zobaczyl mutsy i juz mu sie podoba i by bral a ja jak zwykle metlik w glowie
podjade z nim na os. paderewskiego
dzieki za wskazowke

kicrym zadzwonilam jeszcze do ala ma kota i tez tam maja wiec dzis jade i ja ogladam :-) maz juz wlasnie sie dowiedzial o planach na po pracy;-)
juz nawet wiem jaki kolor mi sie podoba:-)
ale byloby super gdybym wszystko zalatwila
spokojnie moglabym zaczac sie uczyc a tak to wiecznie cos po glowie chodzi i skupic sie nad ustawa ciezko:baffled:

Ponieważ po dłuższej przerwie w końcu wyturlałam się do miasta popatrzeć na sklepy, to przy okazji donoszę, ze w aptekach Superpharm jest promocja na Huggies rozmiar 2, przy kupnie jednego opakowania, drugie jest za 0,5 ceny po okazaniu kuponu, który do tej pierwszej paczki dodają - na razie nie kupowałam jeszcze, bo bym do domu nie dotachała, ale się przymierzam:)

renia, dla mnie mura na zywo wyglada jeszcze lepiej :tak: ale to wiesz, moje subiektywne zdanie hehe

surv, dzieki skozystam :-D

patrzcie co ja bede musiala nabyc :-D to dopiero machina
380812469

reklama
Roni a co sadzisz o mutsy? Maz sie zapatrzyl wiec musze pojechac pokazac alternatywe
w koncu to Ty tu jestes expertka od wozkow:-) wiec skoro nie na porodowce jestes to popytam jeszcze Ciebie;-)
mura czy mutsy?
waga (sprawdzam na necie) ptawie taka sma
gondolk wieksza w mura
ale poslucham twojej opinii z checią

Do góry