reklama
Na tym forum,do ktorego post_ptaszyna podala link,naprawde duzo mozna sie o wozkach dowiedziec i sa tez rady od "ekspertow" w tej dziedzinie i nie tylko o Buzzie jak jest w temacie.Staralam sie przeczytac watek od poczatku,bo szukalam jeszcze innych opinii na temat Speeda, niestety nie dalam rady,ale mimo to naprawde duzo pozytywow o Speedi znalazlam i teraz spie spokojnie.W kazdym badz razie jak macie jakies pytania co do wozkow to z czystym sercem tam odsylam.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A ja dzis zaszalalam Poniewaz przeniosłam Natalke na wersalke to pokupywałam dzis poszewki na posciel i dla Niej i dla malenstwa do wózka bo reszte do łózeczka mam.Maz jak obieze poczte z Allegro to mnie zabije wiec jakby mnie nie było to wiadomo.......
survivor26
Mamy lipcowe'08
Skąd ja to znam....
Teraz jak jestem uziemiona w domu i mąż całą pocztę odbiera, to muszę ostro lawirować, żeby nie buntował się za bardzo skąd te wszystkie paczki, a przede wszystkim z czego za nie zapłaciliśmy
Ale on jest przekonany, że jedna wyprawa na zakupy w okolicach początku lipca załatwi sprawę, a mnie by stres zeżarł, jakbym miała dopiero wtedy wyprawkę kompletować
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
No wiec melduje ze zyje

To survivor26 Ty jeszcze sama placisz ja ylko dokonuje na allegro( poniewaz nie moge wychodzic) zakupow a mezowi na poczte spływa kupiles przedmiot tratatata i takich 5 wiadomosci i on musi siadac i porobic przelewy bo konto internetowe jest jego dla nie to magia i wole zywa gotówke.
Co do wyprawki to ja wiekszosc mam ciuszki pieluchy itd, ale potrzebuje butelki, i takie tam duperelki,no i wiadomo ze jeden mini komplecik bede msiała kupic bo sie rozchoruje jak tego nie zrobie.:-)
A w lipcu to niestety moze zrobic sie tak ze bede w szpitalu i co mam wierzyc ze on se poradzi z zakupami??????????????
wiem ze jest równouprawnienie ale niestety w to nie wierze.
poprzednio w kwietniu trafilam do szpitala i nie było wiadomo czy jeszcze wyjde i musiał sam kupic wózek choc mial wszystko napisane to niestety wszystko odbywało sie przez telefon z słuchawka przy uchu wiec dziekuje za zakupy na ostatnia chwile
Ubranka mam juz wyprane i poprasowane posegregowane i ułozone w szafie. W maju przytaskam łuzeczko i zrobie ostateczne przemeblowanie tak aby wszystko czekało a mnie nie bolała głowa.

To survivor26 Ty jeszcze sama placisz ja ylko dokonuje na allegro( poniewaz nie moge wychodzic) zakupow a mezowi na poczte spływa kupiles przedmiot tratatata i takich 5 wiadomosci i on musi siadac i porobic przelewy bo konto internetowe jest jego dla nie to magia i wole zywa gotówke.
Co do wyprawki to ja wiekszosc mam ciuszki pieluchy itd, ale potrzebuje butelki, i takie tam duperelki,no i wiadomo ze jeden mini komplecik bede msiała kupic bo sie rozchoruje jak tego nie zrobie.:-)
A w lipcu to niestety moze zrobic sie tak ze bede w szpitalu i co mam wierzyc ze on se poradzi z zakupami??????????????
wiem ze jest równouprawnienie ale niestety w to nie wierze.
poprzednio w kwietniu trafilam do szpitala i nie było wiadomo czy jeszcze wyjde i musiał sam kupic wózek choc mial wszystko napisane to niestety wszystko odbywało sie przez telefon z słuchawka przy uchu wiec dziekuje za zakupy na ostatnia chwile
Ubranka mam juz wyprane i poprasowane posegregowane i ułozone w szafie. W maju przytaskam łuzeczko i zrobie ostateczne przemeblowanie tak aby wszystko czekało a mnie nie bolała głowa.

survivor26
Mamy lipcowe'08

No wiec melduje ze zyje
nie no......to rzeczywiście jesteś już zwarta i gotowa

Na mężu naturalnie w kwestii zakupów nie mogę polegać, bo jak wielu facetów, nie wie co kupić, ale pytanie i dzwonienie w trakcie zakupów uznaje za uwłaczające honorowi - ostatnio przyniósł 2 słoiki fasolki po bretońsku, a miał kupić......1 kg fasolki szparagowej

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
No na pewno się pochwalę, jak je powykańczam
Na razie jest kilka ale wszystkie w fazie rozpoczętej - jakoś w tej ciaży mam spory zapał do zaczynania rzeczy, a nieco mniejszy do ich kończenia
Ale teraz żeby sobie osłodzić przymusowe uziemienie zamierzam wszystko pokończyć, więc niedługo postaram się zrobić galerię swoich wypocin
Podziel się: