reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kasia ja chetnie poslucham :tak: uwielbiam ten temat a jak bede miala mozliwosc zamienie buzza na speediego :tak:

ahaa ja przez 20 lat mieszkalam w kielcach :tak:

reklama
O prosze ;-) a ja tak na dobre to w Kielcach dopiero 3 latka pomieszkuje :-) mężulek mnie przywiózł prawie spod mazur :-)

To już pisze co mi się podoba a co nie w Quinny Speedy.
Plusy: duże pompowane koła (często jeździmy do lasu, w tereny nierówne, więc dla mnie idealne), świetne prowadzenie, zwrotność, szybki demontaż kół, odpowiednia waga (nie miałam porównania, ale mówi się o nim, że jest stosunkowo lekki jak na wózek tego typu), łatwe składanie, pasuje fotelik maxi cosi
Minusy: niepraktyczny sposób opuszczania oparcia (jedną ręką praktycznie nie ma szans), oparcie nie składa się całkiem na poziom i nie składa się do 90 stopni, niewielka siatka na zakupy.

Zakupu nie żałuję:-)

Ja sie musze pochwalic,ze wlasnie dzisiaj kupilismy naszemu maluszkowi Quinny Speedi.Wiem,ze to jeszcze moze za wczesnie ,ale naprawde dobra okazja byla i dostalismy jeszcze fotelik Maxi Cosi,a poza tym to Wy dziewczyny przekonalyscie mnie ,ze wozek jest naprawde dobry i wlasnie Wasza opinia sie zasugerowalam.A wiec wielkie dzieki!!!:-) :tak: :happy2:

Ja sie musze pochwalic,ze wlasnie dzisiaj kupilismy naszemu maluszkowi Quinny Speedi.Wiem,ze to jeszcze moze za wczesnie ,ale naprawde dobra okazja byla i dostalismy jeszcze fotelik Maxi Cosi,a poza tym to Wy dziewczyny przekonalyscie mnie ,ze wozek jest naprawde dobry i wlasnie Wasza opinia sie zasugerowalam.A wiec wielkie dzieki!!!:-) :tak: :happy2:

Madzia737, jak była okazja, to nawet nie było się nad czym zastanawiać ;-) Jak jeszcze fotelik dostałaś, to już w ogóle ekstra! Mam nadzieję, że będziesz tak zadowona jak ja:tak:

Chyba nie za wcześnie choć moja Teściowa twierdzi że wcześniejsze kompletowanie powoduje u mnie komplikacje chore....ale cóż....zacofanie.
Dla naszego maleństwa 2 tyg. temu kupiliśmy łóżeczko Radek VII w kolorze teak i przewijak bo właśnie także była okazja jedynie materacyk musimy dokupić. My wózek także kupimy wczesniej bo tak jest łatwiej finansowo by kompletować ten cały osprzęt.:-)

No wlasnie,ja tam w takie przesady nie wierze,ale reszte rzeczy mam zamiar kompletowac w maju,no chyba,ze znow sie trafi jakas fajna okazja ;-)Do tego wozeczka musimy dokupic jeszcze gondole,ale jak wspomnialam,z tym jeszcze poczekamy.
A tak sie dzisiaj zastanowilam,ze ten nasz Speedi nie ma poreczy (nie wiem jak to sie dokladnie nazywa) z przodu,zeby dzieciak sie mogl zlapac raczkami.Nie wiem czy po prostu nie trzeba tego ,bo maluch i tak nie wypadnie jak jest przypiety pasami,czy trzeba sobie dokupic.Jakbyscie cos na ten temat wiedzialy to dajcie znac.
Pozdrawiam

A tak sie dzisiaj zastanowilam,ze ten nasz Speedi nie ma poreczy (nie wiem jak to sie dokladnie nazywa) z przodu,zeby dzieciak sie mogl zlapac raczkami.Nie wiem czy po prostu nie trzeba tego ,bo maluch i tak nie wypadnie jak jest przypiety pasami,czy trzeba sobie dokupic.Jakbyscie cos na ten temat wiedzialy to dajcie znac.
Pozdrawiam

Faktycznie nie ma i nie dokupisz, bo nie robią. Mikołajkowi to nie przeszkadza a wypaść na 100% nie wypadnie ;-)

KasiaDe Mozna podobno dokupić poręcz, sa takie co pasują. Jest na tym wątku info co i jak. Jedna dziewczyna opatentowała nawet sposób na składanie siedzenia do 90 stopni. przeglądnijcie a znajdziecie :)

pozdrawiam

ps. ja też quiniego kupię

reklama
Do góry