reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

madzia ja wózki mam a do tego fotelika nie tylko budka ale jak dla mnie przekonujace jest to okrycie na nózki bo przy poprzednim nie miałam i jesienia czy w zimie był koszmar z luzno fruwajacym kocykiem..

reklama
Wózek Freestyle 3 XL Comfort Red

Hej dziewczyny. Ja znalazłam jeszcze jednego quinny. Nie wiem czemu nie ma go na stronie firmowej ???? Wiecie coś na jego temat?
Roni21 Spotkałaś się z takim wózkiem?? Z tego co widzę to też mozna podpiąć gondolę i maxi cosi.

nie ma go na stronie bo to dosc "stary" medel
chyba sprzed 3 lat
quinny wszystkie sa dobre, kwestia co Tobie sie najbardziej podoba
(chyba quinny wszystkie wozki maja wpinany maxi-cosi, tylko zapp nie ma gondoli)

u nas chusta nie zdążyła się sprawdzić-jak mały był malutki-do 2 miesięcy to jakoś szkoda go było nosić ściśniętego w tej chuście, a jak miał 3 miesiące to już było chłodno i po ubraniu w ciepłe ciuszki robił się bałwanek za duży do chusty, a kiedy przyszła wiosna to chłop juz dość samodzielnie pomykał po świecie.

Ja od kilku dni przeglądam wątki o wózkach i nadal mam mętlik wielofunkcyjny czy poźniej dobrą spacerówkę? mam już pewne typy, jeśli chdzi o wielofunkcyjne to podobają mi się implasty np bolder:-) przeglądając ten wątek zwróciłam uwagę, że paula27 podała namiar na ten wózek: SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (297361752) - Aukcje internetowe Allegro
z doświadczenia moich znajomych wiem, że są oni bardzo z niego zadowoleni a wózeczek za rozsądną cene...
.Jednak zakup wózka to będzie trudna decyzja ;-)

item308416445_fast_rider_tako_nowosc_tylko_od_producenta.html
A co myślicie o takim wózeczku

AHaa - a wiesz może czy Twoi znajomi kupowali go przez internet czy ze sklepu?? Wiem, że Anmar to firma z Częstochowy, ale nie wiem w jakich sklepach są te wózki dostepne. Jestem skłonna zamówić przez allegro, ale najpierw chciałabym zobaczyć go na żywo i przekonać się jak wygląda w rzeczywistości....

Dziewczyny, ja miałam i teraz tez będę miała quinny speedy i bardzo byłam/jestem z niego zadowolona. Dla mnie bardzo ważna była zwrotność i łatwość prowadzenia. Ma 2 minusy. Jak któraś będzie zainteresowana, to o nim poopowiadam.

reklama
Pabla27 - oni kupowali go z allegro właśnie od tego sprzedawcy i wszystko było idealnie, wiem że można do niego też jechać, ma chyba sklep!
Sylcia31- na te wózeczki też zwróciłam uwagę, szperałam dziś na ich stronie internetowej i tam jest lista sklepów z tymi wózkami w danych miastach - jest kilka w Kielcach to się przejdę i popatrzę, to może będą też z Anmaru?

Do góry