reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
najlepsze rozwiazanie z pasami ma chyba Peg Perego,nie sa one na stale przytwierdzone do oparcia i dziecko ma swobode a zarazem jest bezpieczne...

Czesc dziewczyny!Znalazlam fajny wozeczek
3 in 1 pram!!! Pram V3 + car seat Pioneer!!! on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 03-Feb-08 21:55:59 GMT)
Quinny tez mi sie podobaja,ale mam pytanie,czy nie wystarczy,ze maluszka bedziemy wozic tylko w nosidelku i gondola nam nie bedzie potrzebna? Tutaj w Anglii czesto widuje dzieciaczki wsadzone tylko do nosidelko i naprawde zadko widzialam w uzyciu gondole.Ale jako poczatkujaca mama nie mam pojecia,jak bedzie najlepiej dla dzidziusia,wiec prosze o wasze opinie.
pozdrawiam

Madzia-jesli na krótki wypad np. do sklepu to może być nosidełko ale nie na spacer-dziecko powinno leżeć na płasko, to mu najlepiej robi. Wózek bardzo fajny, szczególnie gondola, zwróc uwagę, że siedzisko wydaje się wąskie (chociaż może to tylko wrażenie), musisz zobaczyś, czy otulonego grubym śpiworem bobaska zmieścich za kilka miesięcy do siedziska spacerówki. No i nie rozkłada się tylko przechyla do tyłu a dziecko cały czas jest "pod kątem". Wydaje sie dośc lekki.

Dzieki Ewan za opinie :-) Przynajmniej sie juz nie waham i wiem,ze gondola bedzie niezbedna.Pewnie i tak jeszcze zanim cos kupie to sie dobrze porozgladam,a pozniej znajac siebie nie bede wiedziala co wybrac :tak:.Co do tego wozeczka to wydaje mi sie,ze jest bardzo podobny( i troszke tanszy) do Quinny speedi lub buzz,w ktorym spacerowka rowniez sie nie rozklada,tylko przechyla ,a dziecko jest pod katem.Jednak widzialam na poprzednich stronach,ze dziewczyny strasznie zachwalaja Quinny.
Heksa tenfotelik to ten sam ,ktory jest w zestawie z wozkiem,o ktory sie pytalam pare postow wczesniej.Mi sie podoba no i ma budke,ale wiem,ze wyglad nie jest najwazniejszy.Z tego co wyczytalam w opisie to ze strony technicznej tez jest niezly,no i niedrogi :-)

reklama
jak moge poradzic, bomy schrzanilismy ostatnio- zwroccie uwage,zeby pokrycie fotelika samochodowego nie bylo z sztucznego materialu; maly sie strasznie poci

u nas dziewczyny byly zadowolone z chust takie do przepasania-dla niemowlaka;

Do góry