reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

beaa
to super wozio, wlasnie sie wczoraj zastanawialismy czy nie zamienic buzza na speedi
super ze ma wszystkie kola pompowane, wygodny hamulec, nie potrzeba adapterow i leciusienko sie prowadzi, a spacerowka jest wielgachna i dlugo posluzy
jest dosc lekki jak na wozek wielofunkcyjny naprawde polecam :tak:

reklama
hej
Jesli chodzi o speedi to rozmawiałam z użytkowniczką i chwaliła pod niebiosy, zwłaszcza łatwość w prowadzeniu. Ja już prawie na 100 % kupię właśnie speediego

uwazajcie dziewczyny na te kombinacje w wozku: mala gondolka (z tego co pamietam dodatkowo zwezana) i nie rozkladane w spacerowce oparcie na plasko. Z tej gondolki dzidzia wyrosnie szybko - byc moze juz po 3 miesiacach - a 3-4 mies niemowle nie powinno lezec w takiej spacerowce - tzn nie na plasko - tylko na pol lezaco - kregoslup!!! Jak dla mnie i tak zle i tak niedobrze - mala gondola - to chociaz czesc spacerowa powinna byc przystosowana do przewozenia malenstwa

pabla-po co ci ciężki wielofunkcyjny jak i tak zamierzasz kupić lepszą spacerówkę? lepiej kup tańszą gondolę a spacerówkę dopasujesz do maluszka

milkaa - właśnie miałam napisać o tym, że te siedzisko w quinny nie jest rozkładane na płasko, porozkładajcie go kilka razy i przymierzcie teoretycznie większe dziecko do spacerówki. Nasze dzieci zimą będą miały pół roczku, jak w wąskiej gondoli, otulone ciepłym śpiworem się zmieszczą? Nie będzie ciasno? a w spacerówce nierozkładanej zupełnie na płasko półrocznemu maluszkowi chyba nie będzie za wygodnie na dłuższym spacerze.

a moim zdaniem wazne zeby kupic spacerowke ktora bedzie dlugo sluzyc, speedi ma jedna z najwiekszych
a przez przelomowe 2-3 miesiace mozna sobie poradzic kupujac wkladke pod pupe i wtedy dziecko jezdzi na plasko
z reszta kazda mama zrobi jak uwaza, ja mialam mega wielka gondole w bebecarze a mimo to zmienilam wozek na buzza bo byla straszna spacerowka (a rozkladana na plasko), malemu wcale nie bylo wygodnie bo lezal jak w gipsie przypiety pasami
darl mi sie niesamowicie
kupialm buzza ktory ma gabkowa wysciolke, i byl w pozycji pol lezacej
mogl z tej pozycji ogladac spokojnie swiat i plecki mial proste
ale trzeba przyznac ze kazde dziecko lubi co innego...
a gondola jest powiedzmy srednia, nie przypomina wanny ale jest np wieksza niz w mutsy
i nie jest zwezana ;-) moze w starszych modelach tak bylo (od 2007 sa normalne, jak w x-landerach)

reklama
Do góry