reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ewa-Krystyna super wyprawka :tak:
ja mialam niebieski pokoj i byl dosc chlodny-ale to zalezy od odcienia; zoltawy zawsze jest sloneczny i rozswietla pokoj ;-)

reklama
Ewa-Krystyna sliczna wyprawka.Ja tez bym polecala zolty,bo niebieski to zimny,chociaz tez ladniutki,ale do niebieskiej wyprawki zolty jak najbardziej bedzie pasowal i taki sloneczny jak pisze Izabelka:tak:
Kate z tym prasowaniem wyrobilam sie ok 17.30,oczywiscie z przerwami.I wcale az tak duzo tego nie mialam,wiec nie bylo tak tragicznie:tak:Juz naszykowalam kolejna ture do prania,wiec pojutrze czeka mnie powtorka z rozrywki.Moze to dobry system tak po troche prac i prasowac,chociaz jak sie zrobi za jednym razem to pozniej juz spokoj ze wszystkim.
Jestem w trakcie pakowania toby szpitalnej,ale chyba dokoncze jutro,bo juz mi sie dzisiaj nie chce troszke:zawstydzona/y:
Milej nocy.

Ewa-Krystyna ale zaszalalas super pokoik i zaopatrzenie tez ekstra....... ja do tego co widze na fotkach dała bym niebieskawy kolor ladnie skontrastuje, a zawsze mozesz dodac zółte ciepłe dodatki na sztory klamry, za komodach zółte kaczuszki nadadzą ciepla ale wydaje mi sie ze niebieski, bo zółc zemdli i zgubi sie ale to moje zdanie, ja miałam niebieska sypialnie i z zabawkami i bibelotami wcale nie sprawia wrazenie chłodnej.

Heksa- zamierzam uszyc zaslony w niebiesko-biala kratke i dlatego zastanawiam sie nad niebieskim,bo wydaje mi sie,ze niebieskie sciany by lepiej pasowaly niz zolte,ale sie ciagle waham... mamy tez drugi pokoj na niebiesko,ktory przemalujemy ( niestety czeka nas tak czy inaczej malowanie,wiec mozemy zmienic jednoczesnie kolory) i on nie sprawia wrazenia zimnego... i dlatego nie moge sie zdecydowac... na poczatku myslelismy wlasnie w tym drugim pokoju urzadzic pokoj malej,ale ten jest blizej naszej sypialni i mniejszy ...
Renek-niestety maluchy rosna tak szybko,ze rzeczywiscie nie uda mi sie malej wystroic we wszystko,ale bedzie jak znalazl dla kolejnego malucha i dla lalki ;-):tak::-D
Izabelka-ja tez w "polu" jestem z praniem i pakowaniem torby- nawet nie wiem tak na pewno co potrzebuje zabrac do szpitala... do konca tygodnia jednak nic nie robie a od weekendu powoli zaczynam organizacje domu :tak::-),a ile zdolam zrobic to sie okaze pozniej ;-):-D:-D - zle sie wyrazilam nie tyle ile zdolam zrobic co nadzorowac,bo za duzo sama nie dam rady ;-):tak::-D:-D:-D

Ewa-Krystyna: tak jak dziewczyny piszą żółtawy będzie cieplejszy, ale to dużo zależy od odcienia; ja mam kuchnię w bladziutkim żółtym, a do tego mocne niebieskie akcenty i nie jest zimno, mimo że to niebieski jest dominujący; ale przy białych meblach efekt końcowy może wyjść blado, więc ja bym chyba jednak stawiała na żółty:)

moje dzieci maja niebieski jasny pokoik z jasnymi mebelkami i zoltymi akcentami (na oknie ksiezyc i sloneczko, dywanik zolty, jasna podloga, zolte nocne oswietlenie, jasna posciel) i jest jasniutko :tak:
wszystko zalezy od odcienia

Hej Dziewczyny
Ewa-Krystyna sliczna wypraweczka, widze ze jestes super przygotowana :-)

a ja wroce do prania...chodzi mi po glowie pranie tych nieszczesnych wkladow, tez myslalam ze to zbedne i wystarczy machnac w pralce tylko poszewki...skoro Wy jestescie podobnego zdania to daruje sobie pranie wkladow poscielowych...mam natomiast dosc powazny dylemat z ochraniaczem...w srodku niego jest taka gabeczka, ale nie pachnie zbyt ladnie, tzn jak dla mnie smierdzi taka totalna nowoscia-i nie wiem -prac czy nie prac ?

reklama
Andzia: ja ochraniacz prałam, bo cała pościel śmierdziała, jakby farbą olejną pomalowana:/ ochraniaczowi nic się nie stało, za to się wyśmierdział:)

Do góry