reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Jane za drogi troche
no i niby do 16 kg, a Jasik 15 wazy
a w buzzie raczka pekla na pol, urwala sie linka od regulacji raczki (to mniejszy problem, wiekszy jest taki ze juz nie ma co regulowac)

Roni, coś nie masz szczęścia do wózków... A nie możesz reklamować tego Buzza? :confused:
Mój jest jeszcze na gwarancji, a ty później kupowałaś. Dowiadywałaś się coś? Przeważnie oni naprawy robią lokalnie tj mają jakiegoś dziada w 3city co rzeźbi w wózkach wszystkich firm i firmy mają umowę podpisaną z nim gwarancyjną, więc ani to długo ani daleko słać nie trzeba.

Jezu :szok: :szok: :szok: jaki szmelc!!! bido! a nie da sie reklamowac? probuj koniecznie!

a ja nie wiem, co polecic. ten liteway ma chyba za male kolka troche. przynajmniej na polskie dziury. chociaz generalnie moj britax ma niewiele wieksze i sobie radzimy super, tylko na kazda wieksza dziure trzeba uwazac.
a z kolei nie lubie podrob, bo im nie ufam ;-) a ten baby dreams to niby udoskonalona wersja zappa polskiej produkcji. no nie wiem, sama go chcialam bardzo, ale balam sie, ze cos sie rozpieprzy.
generalnie bierz, co ci sie bardziej podoba ;-)

a po co ci w ogole wozek dla jaska? przeciez jak cos zawsze razem bedziecie smigac, a ten graco super sie prezentuje i nie jest wcale wielki..?

gwarancja konczyla sie w marcu :baffled:

dla Jaska musze miec wozek bo jak np bedzie mi trzeba pojechac do lekarza, nie bede pakowac calej dwojki i kolebac sie autobusami w graco... chce leciusienka spacerowke, zebym mogla trola wsadzic wozek zlozyc i usiasc na dupie w tramwaju itp
ew wrzucic pokemona ubezwlasnowolnionego w pojezdzie
on jeszcze bardzo wozkowy jest
sasiadka tez ciagle chce brac Jaha na spacer, a on nie ma w czym teraz... dlatego ze ten wozek bedzie od przypadku do przypadku wlasnie chce cos nie drogiego tak znowu za bardzo, a z drugiej strony nie rozpadliwego
chcialam chicco ct 04 albo 05 (ten co ma aenye) ale Marek mowi ze za ciezki na to co potrzebujemy...
chce sie zmiescic w 400 zl, najhetniej w mniej jak 400

Roni, a może pojedź do akpolu i polukaj tam na spacerówki? Są dość tanie, a jak na żywo zobaczysz to może lepiej niż na allegro?

reklama
Roni polecam taka
Stelaz ma jak Jane rozklada ie na plako i wogole wizualnie do Jane podobna tylko troche gorzej wykonana.
Ja taka chrzenicy kupilam za 250 zl
spacerowka

Do góry