reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

fajny wozio, ale odpada bo bez palaka, a to ulubiona czesc wozka mojego dziecia

Kasia, chyba tak zrobie
te espiro rozne to mamy w pruszczu, chicco nie wszystkie :baffled:

reklama
Roni espiro są super ale dla niskich ludzi
jak wsadzisz Jasia do środka to rączki będą wiele niżej niż są bez obciążenia i raczej Marek będzie miał problemik...
na tego pierwszego sama patrzyłam :tak:

ostatecznie mam VIVE z bebe conforta i jest ok
a drugi wózio z casuala zmieniłam na mutsy 4next i jestem mega hepiiii
do tego wkładka Funy sit i Mapecior pieje z radości:tak:

Sugar super sprawa z tymi pieluchami
musze się wczytać w temat

te pieluchy do których podałam strone są beznadziejne!
sztywne, wielkie, malo chłonne i w ogóle fuj się okazały

tak, mozna dokupic palaki, ale nie do wszystkich wozkow (do ct 05 na przyklad nie), do tego akurat raczej tak

ja polecam mimo wszystko firmowe, chicco jest naprawde fajny, tylko faktycznie moj jest przyciezki i nie chcialoby mi sie go dzwigac. na szczescie nie musze.
liteway mi sie podobal, ale na plasko sie nie rozklada.
w mama i ja (wlasnie, tam pojedz) wyhaczylam tez taki wozek - primo sogni czy cos w ten desen. popacz :-) bardzo tani i pewnie tez jakas podroba, ale bardzo porzadnie wygladal jak na moj gust.

a w ogole to chcialam powiedziec, ze na wakacjach najczestszym uzytkownikiem ct 05 byl Maks ;-) wiem, ze nie powinnam go tam wkladac, bo niby od 6 mies, ale latwiej go bylo ze soba targac np jadac do miasta, a rozklada sie niemal zupelnie na plasko, takze lepiej mu bylo nawet niz w foteliku.
a w parisie przyuwazylam, ze w takich plaskich spacerowkach najmniejsze niemowlaczki jezdza, wiec sie nie spinam ;-)

Roni mnie się z chicco o wiele bardziej podoba...
ja też musiałam kupić dzisiaj Majce spacerówkę bo normalnie szlag mnie już trafiał. W swoim El-Jot nie mam pasów pięciopunktowych i ta cholera mi normalnie staje w czasie jazdy... o mało się dziś nie zabiła, zawisła dosłownie 5cm nad ziemią :wściekła/y: i kupiłam jej taki SPACERóWKA ROODY PRIMI SOGNI 3-KOLORY NOWE (405058926) - Aukcje internetowe Allegro
sąsiadka taki ma i wczoraj nawet go wypróbowałam, bardzo fajny wozek i niedrogi

musze sie przejsc:tak:
a co do pieluch postanowilam ze zakupie:
na noc:3xHuggles plus 3x white soft imsie vimsie wrap
na dzien 10x motherease one size plus 3x imsie vimsie organic wrap
4xAIO imsie vimsie
2x Swadlebees Econapi [i tu pytanie brac na rzep czy zatrzaski?????]
5x easy peasy booster
250xliners!!:-p

wszystko wychodzi ok240f, z czego 50 oddadza, czyli zaplace 190f:dry:
myslisz ze rozsadna lista? i czy starczy?

zanimjednak kupie musze sie dowiedziec czyw przedszkolu go beda obslugiwac w ten sposob:dry:

reklama
na pewno wystarczy :tak:
co do rzepow czy zatrzaskow
w bum genius mam rzepy ale mam tez zatrzaskowe
te zatrzaski sa naprawde ok, wez sobie pol na pol i zobaczysz co sie bardziej sprawdzi

Do góry