To chyba jednak najlepsze rozwiązanie aby maluszek czasem przebywał sam u siebie a tym bardziej nie dopuszczę do tego aby spał z nami. Moja koleżnaka z pracy spała z córą i ona ma teraz 3 lata i cały czas z nimi spi bo u siebie całą noc ryczy.
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no nasz dzidzius bedzie spal z nami, bo nie mamy innego wyjscia a w dzien naturalnie bedzie przebywal sam w naszej sypialni, bedziemy mu zapuszczac caly czas muzyczke, zeby sie przyzwyczail do halasu.
mysle, ze sie nauczy i samotnosci, i przebywania w "towarzystwie" - to tez jest superwazne zeby nie marudzil u innych.
mysle, ze sie nauczy i samotnosci, i przebywania w "towarzystwie" - to tez jest superwazne zeby nie marudzil u innych.
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Moj maluszek bedzie mial lozeczko przy naszym lozku, glowka do glowki.. mimo to planuje zabierac go przez pierwsze ok.3m w nosidelku do spania miedzy nami.. nie boje sie ze go rozpieszcze
Nieistotna
Milka pomimo ze mamy duze lozko moj M. tez boj sie ze zgniecie maluszka, dlatego bedzie spal w nosidelku wyjetym z wozka
moj M. tez boj sie ze zgniecie maluszka, dlatego bedzie spal w nosidelku wyjetym z wozka
hehehe, ale mam dziś myślenie - zrozumiałam ze to twój M. będzie w tym nosidełku spał....
Nieistotna
Dita bo ja to tak, nie "po polskiemu" napisalam
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe ale wiecie, ze podobno nie zanotowano zadnego przypadku, zeby matka zgniotla swoje dziecko spiac z nim w lozku? podobno taki instynkt mamy, my mamy... ja tez na pierwsze tygodnie/miesiace wezme tyciaka do lozka... zeby czul moja bliskosc caly czas... :-)