reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
tez chce kupic wiklinowe lozeczko zeby baby spalo z nami w sypialni w nocy, a wdzien u siebie w pokoiku w lozeczku normalnym.
chcemy zeby sie od poczatku uczylo :tak:

sugarspunsister jak znajjdziesz cos fajnego daj znac :)

jutro wybieram sie wkoncu poogladac jakies wozki, lozeczka itp...

Mi się też wiklina podoba ale niestety u mnie się nie sprawdzi bo kocice lubią o nią ostrzyć pazurki...ja też chce aby dziecko spało z nami w nocy a w dzień będzie u siebie ;-)

mi się też strasznie podobają takie wiklinowe cuda... ale jeszcze bardziej mojemu królikowi! :tak:
Przez tydzień u brata wygryzł dziurę w fotelu z wikliny... łóżeczko mogłoby nie przetrwać miesiąca :-D
U mnie Piotruś będzie mieszkał w łóżeczku drewnianym, przytulonym do "głów" naszego łóżka - dlatego też nie będzie miał ochraniaczy na bokach, może uda się go jakoś bez wstawania uspokajać przez macanie ręką przez szczebelki? ;-)

Kasia takie macanie to najlepszy sposób nocny:tak: Nie trzeba się z wyrka zwlekać a czasem świetnie wystarcza, że dzidź Cię poczuje:-). Dobry pomysł z łózeczkiem koło Waszego (bedzie mu bezpieczniej;-)).

Sugar gniazdeczko cudne:-D.

Obejrzyjcie sobie fotki ubrań na pierwszych stronach :))) są gigantyczne!!!

Nieistotna żyrafy, pscoły i słoniki są Świetne :-)
Miłka leżaczes super i nie taki drogi naj na tą firme
sugar mi się strasznie już od pierwszysch misięcy ciąży podoba gniazdeczko ale nie wiem jeszcze czy nam z funduszy styknie ;-)

U nas będzie podobnie tzn. Synuś będzie spał blisko łóżka i w "swoim" gniazdku coby później problemów z przyzyczajeniem do samotnego spania nie było ;-)

Kasia mizianie w nocy to dobry pomysł bo maluch się uspokoi a ty nie będziesz musiała przez pół domu lecieć, żeby go uspokoić :tak:
Roni jak ty wyglądasz starno to ja już chyba sobie laske kupie :-p

reklama
Do góry