reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

priori czy rodi? bo przeciez priori i tobi oba do 18kg?

ja mysle nad 9-36, ale one takie brzydkie jakies.. mi sie najbardziej juz te 15-36 widza, ale nie wiem, czy Fiol nie za maly..
musze go na pewno tak czy siak przymierzyc, ale help, wypowiedzcie sie, jakie macie wy?

reklama
My w PL mamy 9-36 albo 9-25? chyba coneco ale nie jestem pewna. W kazdym razie jest super. Mocno sie odchyla do tylu duzo bardziej niz britax ktorego tu mamy.

Aja mam mojego maclarena techno xlr. Kurcze fajowy i tyyyyyyyle miejsca w nim dla Pyzaka no i super moim zdaniem wyglada z pomaranczem.

no moj tez sie miesci jeszcze, chociaz nienawidze go tam 'wciskac' - jakos za nisko, musze go normalnie tam 'wrzucac'. niewygodnie.
to super, ze nasze bable juz sie mieszcza w te od 15kg. moj Fiol raczej z tych wyzszych (z tego co widze w zlobku przynajmniej) to powinno byc ok.
super, ciesze sie bardzo :-D

a co myslicie o tych fotelikach? ja mam od dawna typ na ten chicco key 2-3 wlasnie, ale znalazlam dzis takie jeszcze:

Fotelik Silverstone Nurse 9-36kg - NOWY! (525238601) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO FOTELIK NEPTUN 1-2-3, SUPER NOWOŚĆ,ZOBACZ (532905754) - Aukcje internetowe Allegro

Chicco 2-3 fajny bo sie duzo reguluje.
Mój nie ma 15 kg, ale z tego do 15 kg wystaje mu pół głowy. Uszy jeszcze nie, ale genralnie nie za świetnie w razie wypadku. Moje chłopaki po tatusiu mają długi tułów i mi wyrastają przez to szybciej. Teraz musielismy kupic do drugiego samochodu fotelik no to bez sensu było kupowac ten do 15 kg, kupilismy większy.
U mnie w "czerwonej strzale" teraz jest ten mniejszy i Pepe go niecierpi, ciągle mi wyje że chce nowy, bo mu niewygodnie, szczególnie w tych zimowych betach.

reklama
Kasia ile Pepe ma wzrostu, Patrycja a Filip?
Pyzak ciezka ale w britaxie spoko sie miesci ale on chyba jakies wyzsze oparcie ma i oslonki na glowke bardziej wystajace wiec poki co ok.

Do góry