reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

priori czy rodi? bo przeciez priori i tobi oba do 18kg?

ja mysle nad 9-36, ale one takie brzydkie jakies.. mi sie najbardziej juz te 15-36 widza, ale nie wiem, czy Fiol nie za maly..
musze go na pewno tak czy siak przymierzyc, ale help, wypowiedzcie sie, jakie macie wy?

reklama
My w PL mamy 9-36 albo 9-25? chyba coneco ale nie jestem pewna. W kazdym razie jest super. Mocno sie odchyla do tylu duzo bardziej niz britax ktorego tu mamy.

Aja mam mojego maclarena techno xlr. Kurcze fajowy i tyyyyyyyle miejsca w nim dla Pyzaka no i super moim zdaniem wyglada z pomaranczem.

no moj tez sie miesci jeszcze, chociaz nienawidze go tam 'wciskac' - jakos za nisko, musze go normalnie tam 'wrzucac'. niewygodnie.
to super, ze nasze bable juz sie mieszcza w te od 15kg. moj Fiol raczej z tych wyzszych (z tego co widze w zlobku przynajmniej) to powinno byc ok.
super, ciesze sie bardzo :-D

a co myslicie o tych fotelikach? ja mam od dawna typ na ten chicco key 2-3 wlasnie, ale znalazlam dzis takie jeszcze:

Fotelik Silverstone Nurse 9-36kg - NOWY! (525238601) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO FOTELIK NEPTUN 1-2-3, SUPER NOWOŚĆ,ZOBACZ (532905754) - Aukcje internetowe Allegro

Chicco 2-3 fajny bo sie duzo reguluje.
Mój nie ma 15 kg, ale z tego do 15 kg wystaje mu pół głowy. Uszy jeszcze nie, ale genralnie nie za świetnie w razie wypadku. Moje chłopaki po tatusiu mają długi tułów i mi wyrastają przez to szybciej. Teraz musielismy kupic do drugiego samochodu fotelik no to bez sensu było kupowac ten do 15 kg, kupilismy większy.
U mnie w "czerwonej strzale" teraz jest ten mniejszy i Pepe go niecierpi, ciągle mi wyje że chce nowy, bo mu niewygodnie, szczególnie w tych zimowych betach.

reklama
Kasia ile Pepe ma wzrostu, Patrycja a Filip?
Pyzak ciezka ale w britaxie spoko sie miesci ale on chyba jakies wyzsze oparcie ma i oslonki na glowke bardziej wystajace wiec poki co ok.

Do góry