reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
No dobra ja mam pytanie teraz takie. Ile jest raczek do inginio? Bo daje przyklad, ze wlasnie kipia ziemniaki i smazy sie np. bulka tarta i trzeba rownoczesnie to poprzestawiac, odstawic z plyty. I co, jak jest jedna raczka to lipa.

Ja wlasnie szykuje sie do zmiany garnkow, ale sama nie wiem jakie.
Do tej pory mialam takie zwyklaki z przezroczystymi pokrywkami. Dostalam od matki jak jeszcze nie bylam mezatka. I sluza do tej pory. Ale chce sobie jeszcze kilka sprawic, chyba bede sobie kupowac po jednym jakims fajnym i tyle.

No właśnie to zależy chyba od zestawu - ja miałam taki patelniowy to była jedna rączka i jedna pokrywka do trzech patelni. Także dokładnie jak mówisz, dwie naraz w użyciu to średniawka. Jak się spsuły to już się trzymamy od Ingenio z daleka.

w niektórych zestawach do ingenio sa 2 racvzki ale jak zestaw zawiera więcej niż 3 patelnie

ja się zdecydowałam na Millerhaus mama jest z nich zadowolona, tylko one cholernie ciężkie nie jestem przyzwyczajona. W ogóle nie umiem na tej płycie gotować co jest u nonka będe się musiala naumiec

Nauczysz sie spokojnie:-). Obsluga prosta jak budowa gwozdzia. A ja za to na gazie ni hu hu nie potrafie. W duzym domu mam plyte 90, 5 palnikow, to jest rewelacja, ile miejsca. Super sprawa.

dziewczyny maja wasze dzieciaczki impreze karnawalowa w zlobku?
bo Olaf ma i wlasnie cos szukam do przebrania ale nie bardzo moge znalesc :-(

reklama
Kicia, mój ma w pt. Mam jakiś kostium misia z lumpa, ale przymały trochę i ciepły za bardzo chyba. Jeszcze obszukam dziś/jutro lumpy może. Polecam z lumpa przebrania, u nas są za parę zł.

Do góry