reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
No dobra ja mam pytanie teraz takie. Ile jest raczek do inginio? Bo daje przyklad, ze wlasnie kipia ziemniaki i smazy sie np. bulka tarta i trzeba rownoczesnie to poprzestawiac, odstawic z plyty. I co, jak jest jedna raczka to lipa.
Ja wlasnie szykuje sie do zmiany garnkow, ale sama nie wiem jakie.
Do tej pory mialam takie zwyklaki z przezroczystymi pokrywkami. Dostalam od matki jak jeszcze nie bylam mezatka. I sluza do tej pory. Ale chce sobie jeszcze kilka sprawic, chyba bede sobie kupowac po jednym jakims fajnym i tyle.
Ja wlasnie szykuje sie do zmiany garnkow, ale sama nie wiem jakie.
Do tej pory mialam takie zwyklaki z przezroczystymi pokrywkami. Dostalam od matki jak jeszcze nie bylam mezatka. I sluza do tej pory. Ale chce sobie jeszcze kilka sprawic, chyba bede sobie kupowac po jednym jakims fajnym i tyle.
No właśnie to zależy chyba od zestawu - ja miałam taki patelniowy to była jedna rączka i jedna pokrywka do trzech patelni. Także dokładnie jak mówisz, dwie naraz w użyciu to średniawka. Jak się spsuły to już się trzymamy od Ingenio z daleka.
w niektórych zestawach do ingenio sa 2 racvzki ale jak zestaw zawiera więcej niż 3 patelnie
ja się zdecydowałam na Millerhaus mama jest z nich zadowolona, tylko one cholernie ciężkie nie jestem przyzwyczajona. W ogóle nie umiem na tej płycie gotować co jest u nonka będe się musiala naumiec
ja się zdecydowałam na Millerhaus mama jest z nich zadowolona, tylko one cholernie ciężkie nie jestem przyzwyczajona. W ogóle nie umiem na tej płycie gotować co jest u nonka będe się musiala naumiec
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Nauczysz sie spokojnie:-). Obsluga prosta jak budowa gwozdzia. A ja za to na gazie ni hu hu nie potrafie. W duzym domu mam plyte 90, 5 palnikow, to jest rewelacja, ile miejsca. Super sprawa.
reklama