reklama
Maja, ostatnio dwa miechy temu dał się pomierzyć to miał 91 chyba. Tylko on mi zawsze jakoś wyrastał na maksa z bodziaków/pajaców. Spodnie np. nosi na 86, a bodziaki na 110 i są przymałe. Z Maćkiem to samo. Niby ma 4 miechy, a właśnie mi wyrósł z pajacyków 80 Mutanty
..aenye
Mama grudniowa'06
ja nie mierzylam dawno, ale spodnie na 92 hm na styk i bluzy 98. mysle, ze ok 90 ma, dzis go postaram sie zlapac :-)
mojemu tez glowa czesciowo wystaje z chicco! kurcze...
kasia, hehe, moj Masio nosi 80 ;-)
mojemu tez glowa czesciowo wystaje z chicco! kurcze...
kasia, hehe, moj Masio nosi 80 ;-)
maja_1980
grudniowa mama '06
Hehe Kasia to rzeczywiscie nierowno wyrastaja.
Kurcze To Pyzak jest mega wielka..az sie boje pomyslec co bedzie pozniej. Zmierze ja dzis bo moze jakos zle to robie ze tak duzo mi wychodzi.
U nas bluzki raczej na 92-98 spodnie tez a nawet wieksze. Z majtek na 2-3 latka mi wyrosla hehe tatusiek maly
Kurcze To Pyzak jest mega wielka..az sie boje pomyslec co bedzie pozniej. Zmierze ja dzis bo moze jakos zle to robie ze tak duzo mi wychodzi.
U nas bluzki raczej na 92-98 spodnie tez a nawet wieksze. Z majtek na 2-3 latka mi wyrosla hehe tatusiek maly
..aenye
Mama grudniowa'06
a jak mierzysz i ile ci wychodzi? my zawsze mierzymy sie przy scianie :-)
ale mowcie o tych fotelikach!..
ten tez jest fajny, ale nigdzie nie moge znalezc info o tym, jak sie odchylaja do spania te, co pokazalam!
Fotel Brevi Touring Sport 9-36kg (grupa123)+gratis (532434097) - Aukcje internetowe Allegro
ale mowcie o tych fotelikach!..
ten tez jest fajny, ale nigdzie nie moge znalezc info o tym, jak sie odchylaja do spania te, co pokazalam!
Fotel Brevi Touring Sport 9-36kg (grupa123)+gratis (532434097) - Aukcje internetowe Allegro
..aenye
Mama grudniowa'06
dobra, zmierzylam go idealnie 90cm ma ;-) nie ma jak oko matki ;-) hehe
reklama
U nas takie foteliki odpadaja bo duzo jezdzimy i pyzak kima w aucie.
KAte ma super fotelik i jak sie nie myle do 36 kg z megawysokim oparciem i sporo pochylany do tylu.
coneco, coneco
polecam