reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
wlasnie tez cos szukam dla Plumka...
fajny ten Mis?
mala zadowolona??
miesci sie spokojnie?
bo tam sie malo miejsca wydaje a Olaf sie strasznie wierci w nocy...

dziewczyny misiek jest rewelacyjny my mamy większego (bo tam sa 2 opcje ) i nawet ja się w nim mieszczę. W nocy Maja sobie w nim śpi a za dnia wieszam go na ścianie coby miejsca nie zajmował. W środku ma pościel można wszystko wyjąć wyprać, ja nawet miśka wpakowalam do pralki bo Maja go zarzygała całego i nic sie z nim nie stało. Jak któraś chce foty to podajcie @ to Wam wyślę coby forum nie zasmiecać ;-)

Cosmo a powiedz mi jak materacyk w tym misiu? Twardy/miekki/w sam raz? Wyjmowany czy wszyty w misia?
W zestawie rozumiem ze posciel jest.

Maja wg mnie materac w sam raz ma około 4 cm, można wszystko z misia wyjąć, prześcieradło jest na zasówak także można wszystko ściągnąć i wyprać. My mamy dywan i Maja śpi na podłodze nawet w zime i nie jest jej za zimno. Ona nie chce spać w normalnym łozku tylko w misiu. Jest milutki i fajniutki. Tak w zestawie jest pościel tzn w tym Misiu w środku

reklama
Olga ja mam to:
najszybszy nebulizator INHALATOR MEDEL PRO 3 maski (479337894) - Aukcje internetowe Allegro

Rewelacja fakt, bo mega tempo, np 2ml pulm+ 10 kropli berod+ 1 ml soli w niecałe 6 minut. Ekspres. I pieknie działa. Ale ze niby cicho to ksiadz jestem, bo burczy bardzo wyraźnie.

Wogóle polecam te mebby, medel z novamedu.
Mozna tanio i dobrze kupić.

Ja kupiłam do pracy ciągłej bo dzieciarnia wielka, ale Ty nie potrzebujesz aż takiego traktora;-)

Do góry