Roni chodzi Ci o cos takiego? Pluszaczek wtulaczek, Miś do spania | Strona Główna
reklama
Roni21
Spider's Web
hehe to cosmo
wiedzialam ze popieprzylam
wiedzialam ze popieprzylam
dziewczyny misiek jest rewelacyjny my mamy większego (bo tam sa 2 opcje ) i nawet ja się w nim mieszczę. W nocy Maja sobie w nim śpi a za dnia wieszam go na ścianie coby miejsca nie zajmował. W środku ma pościel można wszystko wyjąć wyprać, ja nawet miśka wpakowalam do pralki bo Maja go zarzygała całego i nic sie z nim nie stało. Jak któraś chce foty to podajcie @ to Wam wyślę coby forum nie zasmiecać ;-)
Maja wg mnie materac w sam raz ma około 4 cm, można wszystko z misia wyjąć, prześcieradło jest na zasówak także można wszystko ściągnąć i wyprać. My mamy dywan i Maja śpi na podłodze nawet w zime i nie jest jej za zimno. Ona nie chce spać w normalnym łozku tylko w misiu. Jest milutki i fajniutki. Tak w zestawie jest pościel tzn w tym Misiu w środku
kasuelf
mama grudniowa'06
do wszyskich laseczek z inhalatorami help!
szukam inhalatora na allegro ale zupelnie nie wiem na ktory sie zdecydowac
poradzcie cos
szukam inhalatora na allegro ale zupelnie nie wiem na ktory sie zdecydowac
poradzcie cos
kamila1983
Fanka BB :)
Kasu ja kupiłam ten Sklep medyczny Novamed - inhalatory, stetoskopy, cisnieniomierze, artykuly medyczne jestem zadowolona bardziej niz z inhalatora z ultradzwiekami
reklama
Olga ja mam to:
najszybszy nebulizator INHALATOR MEDEL PRO 3 maski (479337894) - Aukcje internetowe Allegro
Rewelacja fakt, bo mega tempo, np 2ml pulm+ 10 kropli berod+ 1 ml soli w niecałe 6 minut. Ekspres. I pieknie działa. Ale ze niby cicho to ksiadz jestem, bo burczy bardzo wyraźnie.
Wogóle polecam te mebby, medel z novamedu.
Mozna tanio i dobrze kupić.
Ja kupiłam do pracy ciągłej bo dzieciarnia wielka, ale Ty nie potrzebujesz aż takiego traktora;-)
najszybszy nebulizator INHALATOR MEDEL PRO 3 maski (479337894) - Aukcje internetowe Allegro
Rewelacja fakt, bo mega tempo, np 2ml pulm+ 10 kropli berod+ 1 ml soli w niecałe 6 minut. Ekspres. I pieknie działa. Ale ze niby cicho to ksiadz jestem, bo burczy bardzo wyraźnie.
Wogóle polecam te mebby, medel z novamedu.
Mozna tanio i dobrze kupić.
Ja kupiłam do pracy ciągłej bo dzieciarnia wielka, ale Ty nie potrzebujesz aż takiego traktora;-)