reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

oo Brunio ma taka siatke z pileczkami zwierzatkami do wanny, tylko nie little tikes i dlugo sie nia bawil :tak: teraz poszla w odstawke,ale on ma takie 'fazy' na zabawki

Aenye powiem szczerze ze uwazam ze za duzo prezentow to nie dobrze. nie zebym mu zalowala; ale nie chce go od malego uczyc ze powinno sie tone prezentow dostawac. a teraz jak zebralismy wszystko razem to czarny wielki worek na smieci byl pelny.
wiec my na swieta nie szalejemy,kupilismy troche ubranek, pewnie jakas zabawke jescze dostanie, od znajomych ma dostac cd playera, ma juz odlozone wielkie klocki duplo z urodzin od dziadkow, moja sis przyslala zestaw wszystkich bajek in the night garden wiec mysle ze wystarczy:tak:
tez bym wolala zeby rodzina sie zrzucila na jedna pozadna rzecz, no ale sie nie da. albo prezent mikolajowo-urodzinowo-gwiazdkowy duzy.
LITTLE TIKES 400X SAMOCHOD RADIOWOZ POJAZD
albo LITTLE TIKES 444C INTERAKTYWNY DOMEK MIEJSKI

Ostatnia edycja:
reklama
Kasu, ten domek super do ogródka :tak:
Ja tam nie widzę niczego złego w prezentach jak na razie. U nas i tak królują takie drobne prezenty - książeczki z naklejkami, jakieś rysowanki, kredki, farby ciastolina. Coś co możesz wykorzystać jako "zajęcie na popołudnie". Teraz dostał jakieś książeczki "zadania dwulatka" - takie kolorowanki tematyczne (typu "tata z karolinką puszczają bańki mydlane. Popuszczaj i ty z mamą/tatą a potem narysuj na kartce jak najwięcej baniek (kółeczek)"). Teraz mamy co robić na długo, bo Piotruś chętnie takie rzeczy robi. A tego jest ze 200 stron/zadań.

Kasu ten domek super!
wlasnie taki planuje jak bedziemy miec juz ogrodek.
myslalam na dzien dziecka zamiast wielu ******* to zrzuta i my reszte dolozymy!

juz prezent dla blu kupiony, taka jakas grajaca zyrafa
jeszcze musze cos wybrac od dziadkow bo prosili o pomoc

i mam jescio pytanko
wiecie moze czy to nie jakis bubel?
Fisher Price Sesame Street ELMO 50cm w kopercie (504492276) - Aukcje internetowe Allegro
bo niby fischer price, a sprzedawca z kielc wiec mogla bym kupic jeszcze erniego do tego, tyle troche sie boje
jak patrzylam na ceny tych pluszakow w cartoon planet to obled
nie wiem co robic, moze macie jakies sprawdzone namiary (..aenye:confused:)
zalezy mi na dosc duzym ernim lub barcie

roni, swietne te pluszaki! w ogole rewelacyjne zabawki ma ten typ! mi sie podoba ten zestaw:

Fisher Price Sesame Street ELMO+CIASTECZKOWY POTWO (502400341) - Aukcje internetowe Allegro

i to rewelacja! chyba kupie po jednym Filipowi i Amelce!!

Mini Popples Nagraj wiadomość,rzuć,odsłuchaj! (503773083) - Aukcje internetowe Allegro

podoba mi sie tez ta koszulka dla Amelki :-D

o nie! to jest dopiero hit dla Amelci!!!

Playskool Przeskocz - Pszczółkę Hasbro 34888 (509546114) - Aukcje internetowe Allegro

jaaaa, Roni, dzieki za cynk!

reklama
ja myslalam o tej pszczolce do przeskakiwania dla Plumka.
kompletnie nie mam pomyslu co mu kupic na swieta...
tyle juz ma zabawek...
ostatnio spodobal mu sie u znajopmych szczeniaczek-uczniaczek ale juz chyba za duzy na niego, nie :confused:

Do góry