reklama
w pon byłam u kumpelki i jej coreczka ma pyłka i kuchnie tefala i Maja bawiła sie tylko tymi 2 rzeczami, mnie się pyłek podoba, w ogole nie chciała go oddać nie wiem jaki jest ten Bosch ale mogę powiedzieć, ze pyłek fajny
nosz kurdę i się na garaż spóźniłam;-)
Pati ja bym też chyba dylemat z tym odkurzaczem miała
bo z jednej strony im bardziej realistyczne tym lepiej
a z drugiej pyłek to niezła zabawka
Sugar fajny ten tunel no i widzę, że sporo taniej wychodzi
tylko u mnie już miejsca w domu brak
Pati ja bym też chyba dylemat z tym odkurzaczem miała
bo z jednej strony im bardziej realistyczne tym lepiej
a z drugiej pyłek to niezła zabawka
Sugar fajny ten tunel no i widzę, że sporo taniej wychodzi
tylko u mnie już miejsca w domu brak
K
Kinga85
Gość
ten odkurzacz to fajna sprawa!!! My kupimy Filipkowi na dzien dziecka jak cos:-) widze ze chwalicie.
atol u nas tak samo malo miejsca a zabawek przybywa
atol u nas tak samo malo miejsca a zabawek przybywa
kamila1983
Fanka BB :)
Patrycja pyłek gada ma chyba 30 tekstów gada z kurzem mały odkurza codziennie rano swój pokoj i jak ja odkurzam to on bierze pyłek i tez duje ze mna bardzo mu sie podoba gada z nim nawet mi sie bardziej podoba niz zwykły
kamila1983
Fanka BB :)
A ja mam pytanie jaki inhalator polecacie dla dzieci?? ktory najlepszy z ultradzwiekami czy zwykły?
Znalazlam Inhalator MEBBY Nebulbaby ktos cos wie o tej firmie? :-)
przymierzam sie do zakupy
Znalazlam Inhalator MEBBY Nebulbaby ktos cos wie o tej firmie? :-)
przymierzam sie do zakupy
witam
ja powoli zaczynam kupowac ciuszki, wózek itp. maluchy rodzą się w marcu i myśle ze teraz juz czas zaczać przygotowania
:-)
ja powoli zaczynam kupowac ciuszki, wózek itp. maluchy rodzą się w marcu i myśle ze teraz juz czas zaczać przygotowania
:-)
..aenye
Mama grudniowa'06
chyba mnie kupilyscie i biore pylka ;-)
dam mu najwyzej swoj do zabawy
albo Masio kiedys dostanie, na urodziny np ;-)
i w sumie dla Fiola koniec prezentow, bo Teletubisia jednak nie chce, bo i po co, skoro uwielbia swojego Grovera i Noddiego (takie ok 30cm pluszaki).
chcialabym mu jeszcze cos kupic, bo dostal/i dostanie jeszcze tylko takie pierdolinki, ale nie mam pomyslu.
hmm...
ten garaz jednak odpuszczam, bo Fiol w ogole nie ma na figurki zajawki.. moze wezme taka tablice magnetyczna jakas wieksza, do powieszenia na scianie..?
i nie moge jakos sie zebrac w sobie tez z kupnem stolika z krzeselkami, jakies badziewie na allegro.. najbardziej mi sie podoba kritter z ikei, ale niebieskich u nas nie ma ;-)
alo, laski z uk, ile by to kosztowalo w anglii? z przesylka do pl?
dam mu najwyzej swoj do zabawy
albo Masio kiedys dostanie, na urodziny np ;-)
i w sumie dla Fiola koniec prezentow, bo Teletubisia jednak nie chce, bo i po co, skoro uwielbia swojego Grovera i Noddiego (takie ok 30cm pluszaki).
chcialabym mu jeszcze cos kupic, bo dostal/i dostanie jeszcze tylko takie pierdolinki, ale nie mam pomyslu.
hmm...
ten garaz jednak odpuszczam, bo Fiol w ogole nie ma na figurki zajawki.. moze wezme taka tablice magnetyczna jakas wieksza, do powieszenia na scianie..?
i nie moge jakos sie zebrac w sobie tez z kupnem stolika z krzeselkami, jakies badziewie na allegro.. najbardziej mi sie podoba kritter z ikei, ale niebieskich u nas nie ma ;-)
alo, laski z uk, ile by to kosztowalo w anglii? z przesylka do pl?
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar