reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
w pon byłam u kumpelki i jej coreczka ma pyłka i kuchnie tefala i Maja bawiła sie tylko tymi 2 rzeczami, mnie się pyłek podoba, w ogole nie chciała go oddać :-D nie wiem jaki jest ten Bosch ale mogę powiedzieć, ze pyłek fajny

nosz kurdę i się na garaż spóźniłam:-p;-)

Pati ja bym też chyba dylemat z tym odkurzaczem miała
bo z jednej strony im bardziej realistyczne tym lepiej
a z drugiej pyłek to niezła zabawka:dry:

Sugar fajny ten tunel no i widzę, że sporo taniej wychodzi
tylko u mnie już miejsca w domu brak:rofl2:

ta odwieczny problem duzych zabawk

mam znajomych ktorzy maja dom i tam jest jeden pokoj okolo 40m2 przeznaczony tylko do zabawy, mozna wtedy szalec z prezentami

a ja wiecznie musze kombinowac co kupic bo miejsca malo:dry:

ten odkurzacz to fajna sprawa!!!:tak: My kupimy Filipkowi na dzien dziecka jak cos:-) widze ze chwalicie.
atol u nas tak samo malo miejsca a zabawek przybywa:baffled:

Patrycja pyłek gada ma chyba 30 tekstów :tak: gada z kurzem :-D:-D mały odkurza codziennie rano swój pokoj i jak ja odkurzam to on bierze pyłek i tez duje ze mna :-D:-D bardzo mu sie podoba gada z nim nawet mi sie bardziej podoba niz zwykły :-p

chyba mnie kupilyscie i biore pylka ;-)
dam mu najwyzej swoj do zabawy :-D
albo Masio kiedys dostanie, na urodziny np ;-)

i w sumie dla Fiola koniec prezentow, bo Teletubisia jednak nie chce, bo i po co, skoro uwielbia swojego Grovera i Noddiego (takie ok 30cm pluszaki).
chcialabym mu jeszcze cos kupic, bo dostal/i dostanie jeszcze tylko takie pierdolinki, ale nie mam pomyslu.
hmm...
ten garaz jednak odpuszczam, bo Fiol w ogole nie ma na figurki zajawki.. moze wezme taka tablice magnetyczna jakas wieksza, do powieszenia na scianie..?

i nie moge jakos sie zebrac w sobie tez z kupnem stolika z krzeselkami, jakies badziewie na allegro.. najbardziej mi sie podoba kritter z ikei, ale niebieskich u nas nie ma ;-)
alo, laski z uk, ile by to kosztowalo w anglii? z przesylka do pl?

reklama
Do góry