reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Ja ostatnio na zywo kolor cherry widzialam i musze przyznac ze spodobal mi sie bardziej niz moj orange...ale chyba zmieniac nie bede hehehe.
Kupilam tylko torbe na wozek zeby sie przy podrozach samolotem nie niszczyl.

mi to akurat nie robi, bo ani go nie bede musiala nosic w lesie, ani w domu - zawsze wychodzimy z dziecmi sami, a wozki wyciagamy dopiero z garazu. a prowadzi sie lekuchno :-)

mi jane juz w ogole nie podchodzi, hehe ;-) jest dla zbyt lekkich dzieci, Fiol juz wazy 12,5kg. a poza tym jest za droga jak na zniszczenie w lesie ;-)
ja generalnie chcialam kupic najtanszy w ogole, zeby sie nie martwic, jak sie cos rozwali. a ten chociaz jest firmowy :-)
fajnie tez, ze ma takie mieciutki zaglowek, Maksia bede mogla szybciej w nim wozic nawet jakby co :-)

i w ogole jest fajowy, co ja tu bede duzo gadac, hehe :-D czekam tylko na odp. sprzedawcy, czy go maja w kolorze puzzle (ORYGINALNY WÓZEK CHICCO -CT 05- od SS kolorPUZZLE (368716532) - Aukcje internetowe Allegro), jaknie, to biore nawet metroseksualne hawajskie kwiatki :-D

tylko nie Patucha, pliz ;-) Patunia tez odpada jakby co ;-)

biore 04, tylko nie znalazlam w necie w kolorze puzzle.
ale ct 05 tez niezly, tylko rozklada sie mniej. a dla mnie to teraz priorytet. no i kolka tez lepsiejsze ma 04.
w ogole to w szoku jestem, jaka niska ma cene! w mama i ja za 470zl go pchaja bez barierki i w zwyklej kolorystyce :-)

jak już kiedyś pisałam moja znajoma ma ct04 i jest zadowolona
kółka są faktycznie wielkie jak na spacerówke
w lasach i polach się sprawdzą napewno
sama nad nim myślałam ale staneło na bebe conforcie i jestem też zadowlona

reklama
sa_raa, ja juz zglupialam totalnie. wybor jest taaaaaaaaaki, ze oszalec mozna. postawilam po prostu na cos, co mi sie spodoba na zywca. bo z takich, co nie widzialam, mnostwo mi sie tez podoba ;-) jak ten brevi, co kiedys pokazywalas np.
w bebe confortach tez jest pare fajnych. ale mowie, dosc juz tematu wozkow, bo przestane spac w nocy w ogole ;-)

Do góry