reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
mi to akurat nie robi, bo ani go nie bede musiala nosic w lesie, ani w domu - zawsze wychodzimy z dziecmi sami, a wozki wyciagamy dopiero z garazu. a prowadzi sie lekuchno :-)
mi jane juz w ogole nie podchodzi, hehe ;-) jest dla zbyt lekkich dzieci, Fiol juz wazy 12,5kg. a poza tym jest za droga jak na zniszczenie w lesie ;-)
ja generalnie chcialam kupic najtanszy w ogole, zeby sie nie martwic, jak sie cos rozwali. a ten chociaz jest firmowy :-)
fajnie tez, ze ma takie mieciutki zaglowek, Maksia bede mogla szybciej w nim wozic nawet jakby co :-)
i w ogole jest fajowy, co ja tu bede duzo gadac, hehe czekam tylko na odp. sprzedawcy, czy go maja w kolorze puzzle (ORYGINALNY WÓZEK CHICCO -CT 05- od SS kolorPUZZLE (368716532) - Aukcje internetowe Allegro), jaknie, to biore nawet metroseksualne hawajskie kwiatki
mi jane juz w ogole nie podchodzi, hehe ;-) jest dla zbyt lekkich dzieci, Fiol juz wazy 12,5kg. a poza tym jest za droga jak na zniszczenie w lesie ;-)
ja generalnie chcialam kupic najtanszy w ogole, zeby sie nie martwic, jak sie cos rozwali. a ten chociaz jest firmowy :-)
fajnie tez, ze ma takie mieciutki zaglowek, Maksia bede mogla szybciej w nim wozic nawet jakby co :-)
i w ogole jest fajowy, co ja tu bede duzo gadac, hehe czekam tylko na odp. sprzedawcy, czy go maja w kolorze puzzle (ORYGINALNY WÓZEK CHICCO -CT 05- od SS kolorPUZZLE (368716532) - Aukcje internetowe Allegro), jaknie, to biore nawet metroseksualne hawajskie kwiatki
kasuelf
mama grudniowa'06
Pati super wozio
..aenye
Mama grudniowa'06
tylko nie Patucha, pliz ;-) Patunia tez odpada jakby co ;-)
biore 04, tylko nie znalazlam w necie w kolorze puzzle.
ale ct 05 tez niezly, tylko rozklada sie mniej. a dla mnie to teraz priorytet. no i kolka tez lepsiejsze ma 04.
w ogole to w szoku jestem, jaka niska ma cene! w mama i ja za 470zl go pchaja bez barierki i w zwyklej kolorystyce :-)
biore 04, tylko nie znalazlam w necie w kolorze puzzle.
ale ct 05 tez niezly, tylko rozklada sie mniej. a dla mnie to teraz priorytet. no i kolka tez lepsiejsze ma 04.
w ogole to w szoku jestem, jaka niska ma cene! w mama i ja za 470zl go pchaja bez barierki i w zwyklej kolorystyce :-)
jak już kiedyś pisałam moja znajoma ma ct04 i jest zadowolona
kółka są faktycznie wielkie jak na spacerówke
w lasach i polach się sprawdzą napewno
sama nad nim myślałam ale staneło na bebe conforcie i jestem też zadowlona
kółka są faktycznie wielkie jak na spacerówke
w lasach i polach się sprawdzą napewno
sama nad nim myślałam ale staneło na bebe conforcie i jestem też zadowlona
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
sa_raa, ja juz zglupialam totalnie. wybor jest taaaaaaaaaki, ze oszalec mozna. postawilam po prostu na cos, co mi sie spodoba na zywca. bo z takich, co nie widzialam, mnostwo mi sie tez podoba ;-) jak ten brevi, co kiedys pokazywalas np.
w bebe confortach tez jest pare fajnych. ale mowie, dosc juz tematu wozkow, bo przestane spac w nocy w ogole ;-)
w bebe confortach tez jest pare fajnych. ale mowie, dosc juz tematu wozkow, bo przestane spac w nocy w ogole ;-)