reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
atol, kurcze.. jak cos podjedzie ktos po niego do wawki ;-) bo na pewno sie teraz nie zdecyduje. zobacze w trakcie wakacji lub po.. na razie mi po prostu nie bedzie potrzebny, duzo chetnych do pchania wozka na wakacjach ;-)
oczywiscie jak chcesz go sprzedac to sie na mnie nie ogladaj :-)
a w ogole to mialas jakas fotke podeslac ;-)
jak on z mieszczeniem sie do bagaznika? daje rade? i zmiesci sie cos jeszcze, czy juz full? (mamy sredni bagaznik jak na combi) i czy oba siedzonka sie rozkladaja do spania?
oczywiscie jak chcesz go sprzedac to sie na mnie nie ogladaj :-)
a w ogole to mialas jakas fotke podeslac ;-)
jak on z mieszczeniem sie do bagaznika? daje rade? i zmiesci sie cos jeszcze, czy juz full? (mamy sredni bagaznik jak na combi) i czy oba siedzonka sie rozkladaja do spania?
..aenye
Mama grudniowa'06
laski, mam dylemat.. znowu
musze kupic laktator i chce medeli mini electric, i pytanie.. brac nowy (240zl) czy uzywany (ok 100-140zl)???
co radzicie?
musze kupic laktator i chce medeli mini electric, i pytanie.. brac nowy (240zl) czy uzywany (ok 100-140zl)???
co radzicie?
atol
Fanka BB :)
aenye spoko luz, moze roni go kupi
a w razie czego jak powiedzialas sie zobaczy, tylne siedzenie zupelnie na plasko sie rozklada, przednie do polsiedzacej pozycji
sklada sie bardzo latwo i do naszej toyoty combi corolli wchodzi bez problemu, ale juz malo miejsca na inne bzdety jest
a w razie czego jak powiedzialas sie zobaczy, tylne siedzenie zupelnie na plasko sie rozklada, przednie do polsiedzacej pozycji
sklada sie bardzo latwo i do naszej toyoty combi corolli wchodzi bez problemu, ale juz malo miejsca na inne bzdety jest
maja_1980
grudniowa mama '06
Kicia ja mam taka ale wiem ze maclaren tez robi troche inne i z kolkami ale sporo mniejsza i nie wiem czy kazdy model maclarena sie zmiesci
torba
maclaren torba
torba
maclaren torba
sugarspunsister
matka polka superstar
ja kupilam medeli od laski , praktycznie nieuzywany za 160 pln i byl super
czesto te laktatory maja jeszcze gwarancje
a ja wlasnie swoj sprzedalam za 150
czesto te laktatory maja jeszcze gwarancje
a ja wlasnie swoj sprzedalam za 150
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no wlasnie, bo generalnie to co moze byc niby w tym laktatorze dziwnego.. wygotuje sobie i bedzie git. a ta stowke wole na co innego wydac
a gwarancja specjalnie mi nie robi, bo juz widze, jak go bede wysylac tam i z powrotem, placic za przesylki itp.
dzieks za rade :-)
atol, pomyslimy :-) widzialam w sumie je w mama i ja, nie mialam czasu ogladac szczegolowo, ale jak juz mnie zepnie to sie przyjrze i okresle.
fotke pliz ;-) kiedys wklejalas gdzies dziewczyny w nim, ale nie moge znalezc..
a gwarancja specjalnie mi nie robi, bo juz widze, jak go bede wysylac tam i z powrotem, placic za przesylki itp.
dzieks za rade :-)
atol, pomyslimy :-) widzialam w sumie je w mama i ja, nie mialam czasu ogladac szczegolowo, ale jak juz mnie zepnie to sie przyjrze i okresle.
fotke pliz ;-) kiedys wklejalas gdzies dziewczyny w nim, ale nie moge znalezc..