reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Aenye nie chcialam Cie urazic absolutnie:zawstydzona/y: Mam kumpele i jej córcia to nasza Patucha własnie i dla mnie taka odmiana jest sliczna bo milo mi sie kojarzy:-) Przepraszam.

reklama
aenye ja nie wezme podwojnego wozka do gdyni jesli nie bedziesz go chciala

mamy pojedynczy wozek w gdyni i mi styknie

jesli bedziesz chciala kupic podwojny to go przywioze

takze wiec decyzja do 14 czerwca;-)

Maja jaki kupilas ten pokrowiec na wozek, szukam wlasnie cos takiego ale nie moge znalesc :baffled:

ja tez jestem zadowolona ze swojego maclarena :-)

atol, kurcze.. jak cos podjedzie ktos po niego do wawki ;-) bo na pewno sie teraz nie zdecyduje. zobacze w trakcie wakacji lub po.. na razie mi po prostu nie bedzie potrzebny, duzo chetnych do pchania wozka na wakacjach ;-)
oczywiscie jak chcesz go sprzedac to sie na mnie nie ogladaj :-)

a w ogole to mialas jakas fotke podeslac ;-)

jak on z mieszczeniem sie do bagaznika? daje rade? i zmiesci sie cos jeszcze, czy juz full? (mamy sredni bagaznik jak na combi) i czy oba siedzonka sie rozkladaja do spania?

laski, mam dylemat.. znowu :-D

musze kupic laktator i chce medeli mini electric, i pytanie.. brac nowy (240zl) czy uzywany (ok 100-140zl)???
co radzicie?

aenye spoko luz, moze roni go kupi:-p

a w razie czego jak powiedzialas sie zobaczy, tylne siedzenie zupelnie na plasko sie rozklada, przednie do polsiedzacej pozycji

sklada sie bardzo latwo i do naszej toyoty combi corolli wchodzi bez problemu, ale juz malo miejsca na inne bzdety jest

Bierz używany, a jak masz wstręt do używanych laktatorów to kup sobie zestaw ręczny nowy za 50 zł - masz wszystko nowe oprócz silniczka i kabla. :tak:

ja kupilam medeli od laski , praktycznie nieuzywany za 160 pln i byl super
czesto te laktatory maja jeszcze gwarancje
a ja wlasnie swoj sprzedalam za 150 :laugh2:

reklama
no wlasnie, bo generalnie to co moze byc niby w tym laktatorze dziwnego.. wygotuje sobie i bedzie git. a ta stowke wole na co innego wydac :-p

a gwarancja specjalnie mi nie robi, bo juz widze, jak go bede wysylac tam i z powrotem, placic za przesylki itp.

dzieks za rade :-)

atol
, pomyslimy :-) widzialam w sumie je w mama i ja, nie mialam czasu ogladac szczegolowo, ale jak juz mnie zepnie to sie przyjrze i okresle.
fotke pliz ;-) kiedys wklejalas gdzies dziewczyny w nim, ale nie moge znalezc..

Do góry