reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Mój nie wie :-p:-p, za to dziadki mu zniosą prezentów, i jeszcze zażyczyli sobie imprezkę z okazji skończenia 1,5 roczku... My generalnie kupujemy pieluchy ;-)
A zabawki tak czasem bez okazji jak nam coś wpadnie.
Od dziadków dostanie dmuchane bramki do piłki nożnej bo lubi kopać :-)

reklama
Ja młodym na pewno coś kupię, pewnie to będą pierdołki - zabawki, zawsze to coś nowego i może przez 3 dni będzie zajęcie dla jednej i drugiej;-)
U nas generalnie staram się podtrzymać tradycję panującą w mojej rodzinie - każda okazja typu imieniny,urodziny dzień dziecka itp musi być uświęcona miłym akcentem - najdrobniejszym nawet prezencikiem, ale musi. w przeciwieństwie do mojego m, który nigdy w życiu nic nie dostał, pierwszy prezent jaki w ogóle dostał to było ode mne na dzień chłopaka - był tak niesamowicie zaskoczony i uradowany, że chyba nigdy nie zapomnę jego miny. ale niestety nie czuje potrzeby obdarowania kogokolwiek czymkolwiek, nawet mnie czy dzieci z jakiejś okazji - no cóż, czym skorupka za młodu...
a to się rozgadałam,heh,:-D:-D

dita u nas tez zawsze cos tam musi byc:-D

ale wlasnie nie bardzo mam pomysl, bo akurat jeszcze wypadaja imieniny Heleny i w zwiazku z tym podwojne prezenty musze kupic

dwa wieksze na dzien dziecka juz mam, ale jeszcze poszukuje inspiracji na te kolejne, jakies takie niezbyt drogie:sorry2:

U nas jest tak, że z okazji jakiejś młody tonie w prezentach i my już nie mamy siły dorzucać, bo teraz ma tyle zabawek co dwa przedszkola normalnie. A że mało psuje i bawi się jeszcze grzechotkami i gryzakami ciągle, to tylko w geometrycznym tempie wszytko przyrasta i wymiękamy. :-D Ciuchów mu babcia kupuje w lumpie tyle, że kupowanie ciuchów też mija się z celem...
W końcu wymyśliliśmy naklejki na ścianę, zwierzaki z fidoo.pl
http://fidoo.pl/component/page,shop...acturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,12/

ja uwazam ze z prezentami nie ma co przesadzac, tzn bardziej akcentowac sam fakt dawania a nie co sie daje
w zeszla sobote Brunio mial imieninki i dostal od nas zabawke do wozka
Busy Bugs Activity Bug - Early Learning Centre
a na dzien dziecka chyba dostanie rowerek:tak:

tyle ma juz zabawek ze w jego pokoju miejsca nie starcza, dlatego np na jego urodziny prosilam o ksiazki, z dedykacjami[zeby mial pamiatke] i teraz mazapas bajek do czyania :)

reklama
kasia nie działa mi ten link:-(
kasu fajna ta zabaweczka:tak:

u nas dzień dziecka obchodzony jak najbardziej
drobne prezenciki ale być muszą:tak:

Do góry