reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
super dita
nie badz swinia i pokaz cos
nie badz swinia i pokaz cos
a co sądzicie o takich butach? NOWE cudne sandałki z kwiatkiem MARIQUITA 21 (348950688) - Aukcje internetowe Allegro będą odpowiednie?
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
a ja kupilam Plumkowi takie butki tylko jasne:
http://www.allegro.pl/item352732891_antylopa_sandaly_lato_2008_super_buty_r_22.html
jednak 22, 21 byly na styk (Sugar;-))
http://www.allegro.pl/item352732891_antylopa_sandaly_lato_2008_super_buty_r_22.html
jednak 22, 21 byly na styk (Sugar;-))
sugarspunsister
matka polka superstar
bardzo fajne kicia
..aenye
Mama grudniowa'06
fajne, kicia :-) tylko jak dla mnie to sa przejsciowe butki.. wlasnie obawiam sie, ze w upaly to bedzie koszmarek..
nie wiem sama. na pewno takie przewiewne butki kupie tez, bo jak np. taka pogoda jak dzisiaj, czy w ogole wojaze na plaze, piaskownice itp to w trampach bez sensu zupelnie, ale sandaly to dla mnie powinny byc bardziej odkryte.. ale z tym palcem to kasia dalas mi do myslenia ;-)
chociaz moj sie prawie nie przewraca, to jednak..
cosmo, fajne te, co pokazalas! takie wlasnie cos by mi sie podobalo, ale z jakims autem najlepiej
nie wiem sama. na pewno takie przewiewne butki kupie tez, bo jak np. taka pogoda jak dzisiaj, czy w ogole wojaze na plaze, piaskownice itp to w trampach bez sensu zupelnie, ale sandaly to dla mnie powinny byc bardziej odkryte.. ale z tym palcem to kasia dalas mi do myslenia ;-)
chociaz moj sie prawie nie przewraca, to jednak..
cosmo, fajne te, co pokazalas! takie wlasnie cos by mi sie podobalo, ale z jakims autem najlepiej
reklama
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
dzieki tez mi sie podobaja
na mocne upaly mam cos takiego, tylko kolor taki turkusowo-granatowy :
SANDAŁKI ADIDAS DWA KOLORY rozmiar 27 (357254849) - Aukcje internetowe Allegro
sa fajowe, jednak na dlugie trasy odpadaja.
moim zdaniem jeszcze zabardzo sie nozka wykrzywia, mozna skrecic itd
to takie na basen, plaze czy do piachu
acha i raczej w skorzanych butach (tez w srodku) nozka nie powinna sie pocic... no ale zobaczymy
na mocne upaly mam cos takiego, tylko kolor taki turkusowo-granatowy :
SANDAŁKI ADIDAS DWA KOLORY rozmiar 27 (357254849) - Aukcje internetowe Allegro
sa fajowe, jednak na dlugie trasy odpadaja.
moim zdaniem jeszcze zabardzo sie nozka wykrzywia, mozna skrecic itd
to takie na basen, plaze czy do piachu
acha i raczej w skorzanych butach (tez w srodku) nozka nie powinna sie pocic... no ale zobaczymy