reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

no przyznaj, ze to spore ograniczenie, hehehheheh :-D
ale i wyzwanie spore, zeby wygladac jak czlowiek mimo tego brzucha lub cieknacego cyca :-D

ja juz nie pamietam, kiedy kupilam normalny ciuch?????

reklama
a no i kupiliśmy małemu w kapahl
2 koszulki z krutkim rękawem
spodnie dresowe
i super kurtke wiosseno letnią
jak będę miała więcej czasu to wstawie foto

a zakupy były o tyle nieudane, że Tomkowi ukradli telefon!!:wściekła/y:

Gratki zakupowe!

Ja właśnie sięprzymierzam do buto-sandałów, bo mlodemu się już w adidasowatych noga poci (a ma takie przed kostkę, więc nie super ciepłe). W bacie widziałam śliczne, tylko modela jeszcze muszę zaciągnąć.

Co do zakupów różnej maści mam wstręt wrodzony i cierpię okrutnie jak muszę (sobie, małemu) kupić cokolwiek do ubrania, bądź buty. brrr

A mi się brzuch wklęsł, mam mniejszy niż większość moich koleżanek dzieciatych :eek:
przesiadłam się właśnie z ciążowych ciuchów na zwykłe...

nonoo sandały zaraz trzeba dziecku kupić:tak: Filipkowi tez nóżka sie poci w adidaskach ale nie az tak, teraz ma takie fajne przewiewniejsze.

ja już mam sandałki - nowy nabytek - 53 zł - już kupiłam bo się boję że nagle zrobi się ciepło , a nie zawsze mogę wyjść do sklepu, ...wyjść jak wyjść ale żeby jeszcze było co kupić;-)

sara fajna bryka , tez nad nim myslalam

pokazcie jakie macie lub chcecie sandaly!

ja kupilam Olafkowi takie adidasa piankowe ale to bardziej na basen, chce takie do chodzenia jeszcze!

moja mama przywiozla mi dzis z usa kapitalne ciuszki dla malego ale sie ciesze! gapa, cartersa, celvina, juz praktycznie nic nie musze kupowac na lato :-)

Marika dostala wczoraj od chrzestnej zjezdzalnie wodna...swietna sprawa...juz sie nie moge doczekac kiedy ja odpalimy w ogrodzie

reklama
my juz mamy sandaly[na wakacje kupowalismy]
a na lato ciszki mam po synku siory z zeszleo roku[2 i pol miesiaca roznicy wiekowo a rozmiarwo olbrzymia przepasc] i od znajomych prezenty i nic nie musze kupowac:laugh2:mam fuksa:laugh2:

Do góry