reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

a ja mam wiekszosc butow z ciucharni
3 pary clarksow, piekne lonsdale na rzepy...
w sklepie klarksa w waw 200 a ja place max po 15 zeta ;-)
albo dostaje po znajomych etc

:-p:-p:-p:-p

reklama
hehe, ja do butow mam skrzywienie chyba ;-) i tak jak bielizny nie kupilabym w lumpie :blink:
musze miec dobre buty, skorzane, wygodne i najlepiej markowe, wtedy mi sie dobrze nosi ;-) a tak to zawsze cos znajde, zeby gnily w szafie, nieuzywane.
cala reszte moge miec z lumpow, przecen i pchlich targow, bielizne na wyprzedazach gdziekolwiek, byle nowe. ale buty musza byc wyjatkowe :-D

ja tak ja aenye bielizna i buty mus nowe
teraz szarpnelam sie na goodyeary adidasa i malemu adidasa w niemczech na przecenie wyniosly mnie 72 zl czyli nie tragicznie

a bezrekawnik wczoraj udalo mi sie wygrac aukcje heeh 15zl nowy bezrekawnik i bluzka KOMPLET BEZRĘKAWNIK I BLUZKA BAWEŁNIANA ROzm 98 (349263025) - Aukcje internetowe Allegro

i moge polecic ta posciel, tania i fajna, kupilam malemu te w owce :) boska
POŚCIEL 2 elementowa 90x120 producent BALBINA (336009062) - Aukcje internetowe Allegro

no ale ja mam buty" dobre, skorzane, wygodne i markowe" i te ktore kupilam sa praktycznie nowiusienkie ;-)
w koncu jakichs okropienstw malemu nie kupie

a swoich mam kilka super unikatowych par z lumpa m.in. jimmy choo czy prada
i kilka par boskich szpilek czy kozakow :rofl2:

Nie, no u mnie buty i bielizna mus nowe. Dla dzieci buty czesto po znajomych, ale w idealnym stanie.
za to ja sie pochwale, ja dostalam dzis od Kate caly, wielki karton ciuchow dla Julki. Super! Jeszcze raz dzieki Kate:-)

A ja nadal kontroluje sie jesli chodzi o kupowanie ubran dla Mariki.
Chociaz trzeba bylo ciut letnich kupic przed wyjazdem:):):)
O butach nie wspomne bo juz mowilam ze mam swira...

maja, ci powiem, ze ja zdziadzialam przez te ciaze ;-) ale normalnie to jestem chora i na 'szmaty' (jak to mowi moja mama) i na buty.. jesu, mam nadzieje, ze teraz jak juz dojde do siebie (w sensie, do normalnej figury) to bede mogla sie nia niprzerwanie cieszyc kilka spokojnych lat :-D i bede mogla swoj zmysl modowy rozwijac, hehehehe, bo juz mi tego masakrycznie brakuje! ostatnimi czasy jedyne, co zwracalo w sklepach moja uwage to:
1. bluzki, bluzy, ktore rozpinaly sie na tyle, zeby cyca moc wyjac lub takie, ktore sa na tyle dlugie i szerokie, zeby brzuch ukryc
2. spodnie z guma pod brzucholem
3. buty na plaskiej podeszwie i mozliwie najbardziej wygodne :-D
4. i mega tanie, zebym nie miala poczucia, ze fortune wydaj ena ciuchy 'na chwile' (Boze, gdybym wiedziala, ze jedno dziecko po drugim to kupilabym te zajebiste spodnie z hma albo inne fajne gadzety juz przy Fiolku)
matko, teraz zaszaleje, heheheheh :-D tylko najpierws 'se' wstawie mirene :-D albo cus.

5. jeszcze fryzure dodam - robie tylko takie fryzy, o ktore nie trzeba w ogole dbac i wygladaja ;-) ale teraz moze tez cos lepsiejszego zrobie..

a tymczasem tez realizuje sie w zakupach dla babli, hehehehe :-D

reklama
Hehe Pati rozbroilas mnie punktem pierwszym i sikam:-D;-)

Ilona super bezrekawnik ... posciel jakas nowa dla babla tez by sie przydala...ale moze jeszcze nie teraz bo ona i tk w lozeczku nie spi.

Do góry