reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

maja, ja sie tez dopytywuje ;-) jakiedy mozliwa bedzie jakas przesylka do pl? :-) bo w sumie przydalyby mi sie graty rozne, najlepiej takie korkowe klapki nexta dla siebie, earlydaysy dla mlodych, takie tam.. wybieracie sie moze?

a moze kasu? :-)

jak dla mnie moze to byc i za miesiac, i za poltora, bo nic superspiesznego :-)

a te sandalki nexta za ile?

reklama
Ja dopiero w czerwcu sie wybieram ale przez znajomego w maju moge podac i z Pl wysle.
Daj znac co bys chciala i sie zrobi.

o, maja, to ja pomysle, co bym chciala i ci powiem :-)
postaram sie w miare konkretnie ;-)

ale juz spasowalam w sumie z tymi nextowymi klapkami, bo widze, ze nie tanie :-) ja musze miec za max. 50zl, a najlepiej jeszcze taniej ;-) bo chwilowo na lepsze mnie nie stac, mam inne wydatki :-) przynajmniej do konca maja :-)
moze w primarku tez sa takie? o cos takiego mi chodzi:

MALINOWE KLAPKI HISZPAŃSKIE!KUPUJ BEZ RYZYKA!37 (348759404) - Aukcje internetowe Allegro

tylko ladne musza byc, najlepiej brazowe lub rozowe, albo w jakis mily wzorek, kwiatki, serduszka ;-) bo to moje kapcie sa, a te co mam juz sie nadaja na smietnik :baffled: musze zainwestowac w sholla, ale to po sezonie :-)

reklama
Ania, sikam, z działu dziecięcego :-D:-D:-D

My kupiliśmy młodemu takie laczki:
00_1402895_P_pp_pk.jpg

Głównie chodziło żeby ze skóry, bo on ma potliwą nogę, żeby bez stresu sobie latał gołą stopą w nich. No i z przodu koniecznie pasek, bo jeszcze dobrze nie chodzi i przody ostro obija. Jakoś dziś w nich biegał i super mu szło. A głównie z poprzednich wyrósł więc też ekonomicznie wyszło. :-)
A jak będzie trochę sprawniejszy to się przymierzam do takich a la turystyczne - w sensie dwa paski, coś jak Maja zalinkowała.

Do góry