reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

a ja często kupuję coś w lumpexach, mam swoje 2 takie sklepy tam jest czysto i nie śmierdzi tzn normalnie jest, ciuszki na wieszaczkach lub ładnie ułożone, mam wrażenie że prane i prasowane bo nie wyglądają jak z wora wyciągnięte, ... i jak kupię parę takich rzeczy to mi potem nie szkoda na jakieś nowe firmowe wydać kasy np ostatnio zaszalałam w
re kids kupiłam małej kamizelkę z kapturkiem za 50zł a dla wyrównania budżetu domowego na ciuchach body z golfikiem zdobione koroneczką + body H&M z kołnierzykiem haftowanym + bluzeczka zwykła i te 3 szt za 9 zł bo było na wagę i wyszło tanio
do innych nie chodzę bo właśnie ten zapach dezynfekcji mnie przyprawia o mdłości i jakoś szczypie w oczy :baffled:, ....a poza tym gdzie indziej nie umiem wyszukać czegoś ciekawego ;-)

ja często w biedronce robię zakupy bo jest taniej i zawsze myślę o tych pieluchach, jak one się dokładnie nazywają bo u nas to są dwa rodzaje:happy:

reklama
Agutka wlasnie dada, tylko nie kupuj tych drugich!!! Fifi srifi czy jakos tak ( takie kolorowe opakowanie).One sa ceratowe, obrzydlistwo. A dada sa naprawde dobre. Ja mam teraz 5 w nowym opakowaniu, bardzo fajne.

jeszcze sie pochwale moim ostatnim (naprawde OSTATNIM) zakupem:

---Bluzeczki NEXT I INNE***4szt-roz.0-3msc (348894081) - Aukcje internetowe Allegro

no, moge powiedziec, ze mam juz niemal wsio :-) tylko zeby to zdazylo dojsc wszystko, brrr!

w ogole dotychczas jestem super zadowolona z tego, co juz zdazylo przyjsc.. pachnace, czysciutkie, z milymi i rownie czysciutkimi gratisami :szok: naprawde jestem w szoku.. szczegolnie kombinezonik gapa, no mistrzostwo, mieciutkie, sliczne, w ogole nie wyglada na noszone :-) a jak szybko doszlo, chyba po dwoch dniach!
fajne allegro, stwierdzam ;-)

Aeyne gratuluje tak udanych zakupów. A jak tam wózio wybrany???
Ja narazie sie ustabilizowałam z zakupami bo nie mam gdzie juz wkładac tych rzeczy. I jak pomyśle ze dojdzie kolejny członek rodziny to mysle o kolejnej szafie. Tylko gdzie ja wstawie:szok:

wklejam linki do rzeczy co zamowilam dziewczynom, jak sie wam chce to poogladajcie
tutaj

dajcie znac czy link dziala, bo nie jestem pewna

Atol mi nie dziala :no:

Patrycja super zakupy!! sama przyjemnosc!
ja tez lubie cos poszperac i upolowac czasem Plumkowi cos fajniusiego

reklama
Do góry