reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
atol u znajomych zamawialas czy na jakies netowej stronie?
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Alescie nakupowaly!
Ja ostatnio odkrylam zajefajny lumpeks kolo mojej szkoly, sobie tyle nakupowalam, ze hej. A dziewczynom! Nowe, z metkami, ceny dzieciece od 3 do 9 zeta. normalnie ile razy tam nie wejde zawsze cos wypatrze.
Sugar super te buciki. Manka na razie ma jeszcze poJulkowe sandalki i inne.
Niestotna istny Lovelas bedzie z naszego Filipka!
Aenye super ciuszki, jakie malusie! Normalnie lezka w oku sie kreci...:-).
Atol jak bedziesz miala juz ciuszki to sie chwal!
Ja ostatnio odkrylam zajefajny lumpeks kolo mojej szkoly, sobie tyle nakupowalam, ze hej. A dziewczynom! Nowe, z metkami, ceny dzieciece od 3 do 9 zeta. normalnie ile razy tam nie wejde zawsze cos wypatrze.
Sugar super te buciki. Manka na razie ma jeszcze poJulkowe sandalki i inne.
Niestotna istny Lovelas bedzie z naszego Filipka!
Aenye super ciuszki, jakie malusie! Normalnie lezka w oku sie kreci...:-).
Atol jak bedziesz miala juz ciuszki to sie chwal!
..aenye
Mama grudniowa'06
e, no co wy ;-) te pomaranczowe chusteczki to moj namber uan! przepieknie pachna, wszystkie inne kojarza mi sie juz z gownem hehehehehhehe
a pampersy takie sobie, sredniawka faktycznie, ale tez nie bylam jakas znowuz rozczarowana mocno. fajnie, bo sa tansze, w sensie ostatnio nam sie skonczyly i nie bylo jak podjechac po jumbopacka, to kupilam w pierwszym lepszym sklepie daj Boze chyba z 20szt za jakies 20zeta? jakos tak mniejsze te opakowania i cena normalna.
a w ogole!! te pampersy active baby wreszcie slicznie pachna!!! i dlugo no juz prawie jak te tureckie, heheheheh
a pampersy takie sobie, sredniawka faktycznie, ale tez nie bylam jakas znowuz rozczarowana mocno. fajnie, bo sa tansze, w sensie ostatnio nam sie skonczyly i nie bylo jak podjechac po jumbopacka, to kupilam w pierwszym lepszym sklepie daj Boze chyba z 20szt za jakies 20zeta? jakos tak mniejsze te opakowania i cena normalna.
a w ogole!! te pampersy active baby wreszcie slicznie pachna!!! i dlugo no juz prawie jak te tureckie, heheheheh
hehe - aenye dzięki, dzięki, ja do allegro czasem faktycznie mam szczęście;-) A te twoje ciuszki są naprawdę super
nieistotna - nie mogę się doczekać zdjęć Fifka
Ja to znowuż nie mam szczęścia do lumpexów Ile razy nie weszłam, to wychodziłam po pierwsze z zatkanym nosem (bleh, ten smród starych szmat), po drugie ciuchy podarte - no serio raz dojrzałam spodenki jeansowe dla małej, wielka dziura a koszt 20 zł
No nie mam szczęścia i już, nie wchodze do lumpexów
nieistotna - nie mogę się doczekać zdjęć Fifka
Ja to znowuż nie mam szczęścia do lumpexów Ile razy nie weszłam, to wychodziłam po pierwsze z zatkanym nosem (bleh, ten smród starych szmat), po drugie ciuchy podarte - no serio raz dojrzałam spodenki jeansowe dla małej, wielka dziura a koszt 20 zł
No nie mam szczęścia i już, nie wchodze do lumpexów
atol
Fanka BB :)
no sory aenye jak dla mnie te chustki pomaranczowe sa do niczego
dita ja tez nic nie umiem w lumpeksie kupic, jakos tez szczescia nie mam czy co?
a na allegro jak raz wylicytowalm pake uzywanych rzeczy dla hanki to nie doszly do mnie (pamietacie akcje co to mi kate pomagala kase odzywskac), wiec no more uzywanych rzeczy, chyba ze po znajomych
dita ja tez nic nie umiem w lumpeksie kupic, jakos tez szczescia nie mam czy co?
a na allegro jak raz wylicytowalm pake uzywanych rzeczy dla hanki to nie doszly do mnie (pamietacie akcje co to mi kate pomagala kase odzywskac), wiec no more uzywanych rzeczy, chyba ze po znajomych
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Wlasnie najsmieszniejsze, ze w tym lumpie nie smierdzi w ogole. Jakis naprawde wyjatkowy. Czysciutko, same rzeczy "przebrane", zadnych szmat, wszystko na wieszakach. Pozniej jak bede miala aparat to zrobie kilka fotek ciuszkow.
Ja te pomaranczowe pamki znam juz gdzies od roku przeszlo, mialam raz i wiecej nie chce. Chustki sa ogolnie jak dla mnie do d. Male, prawie suche. No moze zapach jest ok. Ja kupuje w biedronce i chusteczki i pieluchy. Maja naprawde super jakosc.
Ja te pomaranczowe pamki znam juz gdzies od roku przeszlo, mialam raz i wiecej nie chce. Chustki sa ogolnie jak dla mnie do d. Male, prawie suche. No moze zapach jest ok. Ja kupuje w biedronce i chusteczki i pieluchy. Maja naprawde super jakosc.
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
po raz kolejny 'narzekne', ze nie ma u mnie biedrony, jakas dziwna ta rumia czy co
dla mnie tylko pomaranczowe chusteczki, hihi jakos nie mialam suchych nigdy!
a lumpeksy uwielbiam, ale rzadko trafiam na cos naprawde fajnego i nie zniszczonego. ostatnio kupilam cudna bluzke z hm dla Fiola, a la rugby ;-) co sa w nowej kolekcji u nas tej wiosny
dla mnie tylko pomaranczowe chusteczki, hihi jakos nie mialam suchych nigdy!
a lumpeksy uwielbiam, ale rzadko trafiam na cos naprawde fajnego i nie zniszczonego. ostatnio kupilam cudna bluzke z hm dla Fiola, a la rugby ;-) co sa w nowej kolekcji u nas tej wiosny