reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

a ja moim troleom zamowilam 1500 rzeczy w gapie, teraz czekam na przesylke, ale sie ciesz he he he he

i ide spac

papapapapapp

reklama
Alescie nakupowaly!
Ja ostatnio odkrylam zajefajny lumpeks kolo mojej szkoly, sobie tyle nakupowalam, ze hej. A dziewczynom! Nowe, z metkami, ceny dzieciece od 3 do 9 zeta. normalnie ile razy tam nie wejde zawsze cos wypatrze.
Sugar super te buciki. Manka na razie ma jeszcze poJulkowe sandalki i inne.
Niestotna istny Lovelas bedzie z naszego Filipka!
Aenye super ciuszki, jakie malusie! Normalnie lezka w oku sie kreci...:-).
Atol jak bedziesz miala juz ciuszki to sie chwal!

e, no co wy ;-) te pomaranczowe chusteczki to moj namber uan! przepieknie pachna, wszystkie inne kojarza mi sie juz z gownem hehehehehhehe

a pampersy takie sobie, sredniawka faktycznie, ale tez nie bylam jakas znowuz rozczarowana mocno. fajnie, bo sa tansze, w sensie ostatnio nam sie skonczyly i nie bylo jak podjechac po jumbopacka, to kupilam w pierwszym lepszym sklepie daj Boze chyba z 20szt za jakies 20zeta? jakos tak mniejsze te opakowania i cena normalna.

a w ogole!! te pampersy active baby wreszcie slicznie pachna!!! i dlugo :tak: no juz prawie jak te tureckie, heheheheh :-D

hehe - aenye dzięki, dzięki, ja do allegro czasem faktycznie mam szczęście;-) A te twoje ciuszki są naprawdę super:tak::tak::tak:

nieistotna - nie mogę się doczekać zdjęć Fifka:tak:

Ja to znowuż nie mam szczęścia do lumpexów:dry: Ile razy nie weszłam, to wychodziłam po pierwsze z zatkanym nosem (bleh, ten smród starych szmat), po drugie ciuchy podarte - no serio raz dojrzałam spodenki jeansowe dla małej, wielka dziura a koszt 20 zł:szok::szok::szok:
No nie mam szczęścia i już, nie wchodze do lumpexów:no:

no sory aenye jak dla mnie te chustki pomaranczowe sa do niczego:-p

dita ja tez nic nie umiem w lumpeksie kupic, jakos tez szczescia nie mam czy co?

a na allegro jak raz wylicytowalm pake uzywanych rzeczy dla hanki to nie doszly do mnie (pamietacie akcje co to mi kate pomagala kase odzywskac:blink:), wiec no more uzywanych rzeczy, chyba ze po znajomych:sorry2:

Wlasnie najsmieszniejsze, ze w tym lumpie nie smierdzi w ogole. Jakis naprawde wyjatkowy. Czysciutko, same rzeczy "przebrane", zadnych szmat, wszystko na wieszakach. Pozniej jak bede miala aparat to zrobie kilka fotek ciuszkow.
Ja te pomaranczowe pamki znam juz gdzies od roku przeszlo, mialam raz i wiecej nie chce. Chustki sa ogolnie jak dla mnie do d. Male, prawie suche. No moze zapach jest ok. Ja kupuje w biedronce i chusteczki i pieluchy. Maja naprawde super jakosc.

slyszalam duzo dobrego o pampkach biedronkowych, ale ja nawet nie wiem gdzie u nas w okolicy biedronka jest

reklama
po raz kolejny 'narzekne', ze nie ma u mnie biedrony, jakas dziwna ta rumia czy co :sorry2:

dla mnie tylko pomaranczowe chusteczki, hihi :-D jakos nie mialam suchych nigdy!

a lumpeksy uwielbiam, ale rzadko trafiam na cos naprawde fajnego i nie zniszczonego. ostatnio kupilam cudna bluzke z hm dla Fiola, a la rugby ;-) co sa w nowej kolekcji u nas tej wiosny :rofl2:

Do góry