reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Ech dziewczyny:sorry2:
Bez sensu.

Nieistotna ja cały czas chce lepiej i wiecej i nie czuje się zachłanna absolutnie:-D.

Aenye ja też jestem mega szczęśliwa na dzisiaj:happy2:. Butki sa prześliczne:-).

Kicia dla mnie od początku wyglądałaś przecudnie, aż chwilami zazdrościłam skąd w jednej osobie tyle uroku, a do tego jeszcze fantastyczna dusza:happy2:

Atol no własnie;-)

aenye zgadzam sie z Toba. nie przejmuj sie nic, kasa to tylko kasa i tyle a butki sa super i chetnie bym sama takie kupila mlodemu

nieistotku kochany czy drogi wozek jest wyznacznikiem "bogactwa"?
chyba nie...

dziewczyny ostatnio jest bardzo drazliwie i klotnie o kazda duperele, bylo juz milo i fajnie a tu znowu rozroba
meczy mnie to strasznie
siadam wieczorem po polozeniu dwoch bachoros po calym dniu i chce sie troche odstresowac a wy mi tu niepotrzebnie cisnienie podnosicie

ja na kase nie narzekam
moj facet zarabia czasami w miesiac tyle co ja w rok a czasami mamy pustki w lodowce, raz mnie stac zeby pojsc i lekka reka wydac 1000 na zakupy a raz musze sie obrobic zeby mi 10 starczylo na kilka dni
niestety nie jestem oszczedna i szastam kasa...
ale walcze z tym i podjelam kroki zapobiegawcze :-p

nie bede mowic o naszych problemach, dlugach, meczeniem sie z urzedami bo uwazam ze nie wypada i nie nalezy
a jak mawia moja babcia kulturalni ludzie o kasie nie rozmawiaja

ale jak mowi atol- zle nie jest ale zawsze mogloby byc lepiej

cala ta afera wyniknela chyba z jakiegos niezrozumienia i ogolnego razjatrzenia... niepotrzebnie

kicia ja caly czas obstawiam za JANE :tak:

jezeli bogactwo umieszczamy w cudzyslowiu to chyba tak :-D
tak mi sie wydaje
dlatego te biedne maja wozki za 200zl a te bogate za 2000tys
oczywiscie to nie jest takie czarno biale bo biedni czasem dostaja drogi prezent ktory zmyla obserwatorow, a bogaci kupuja tani bo im to wisi

nic nie jest czarno biale

i ja caly czas nie o kasie a o charakterze a raczej nawykach jezykowych aenye mowilam
i zle mnie zrozumiano
takze odpuscie tej kasie

sugar wlasnie o tym mowie ze nic nie jest czarno biale
ze jak masz drogi wozek tos bogata, bo czasem to prezent, albo wygrana w konkursie (ja nadal walcze o nie w konkursach z gazet) albo kupiony uzywany
ale jednak w wiekszosci tak bywa ze bogaci maja drogie wozki, a biedni tanie
nie zgodzisz sie ze mna?
gdybym byla bogata/sza mialabym Iglesine :)

reklama
KICIA jutro poszukam innych propozycji
dla mnie od początku byłaś super laska
i pamiętam, że zadrość łapała jak widziałam pierwsze foto po porodzie
taka laska:szok: a umnie zwały tłuszczu:-p
dzisiaj wiem, że jesteś super sympatyczna mamuśka grudniowa:tak:

o mnie też mówią, że jestem sucz z twarzy:confused::dry:
z charakteru też jak mi ktoś pożądnie za skóre zajdzie
no i znajomi cenią szczerość;-)

Do góry