reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

powiem wam szczerze ze bb to moja pierwsza i pewnie ostatnia przygoda z forum
na poczatku jak tu zaczelam pisac to myslalam ze to pewnie dlugo nie potrwa bo nie mozliwe jest zeby tyle bab naraz sie dogadalo...
jednak jakos w miare nam wychodzi...
wiadomo ze jedne lubia sie bardziej inne mniej - bo to nieuniknione
musimy jednak pracowac nad tym zeby wszystkim milo sie spedzalo tu czas bo inaczej to chyba nie ma sensu...
moze powinnysmy ustalic jakies zasady ktorych bedziemy sie trzymac, he?

Ps: troche sie tu komplementow posypalo w obronie sucz - dziekuje :-)

reklama
mi w calym moim wywodzie chodzilo ze co ci kurna do tego?? to jej sprawa i jej pieniadze, a moze wtedy narzekala bo naprawde jej brakowalo, a teraz dostala od rodzicow i mogla sobie pozwolic i nie myslala ze jej buty za 120 zyla wzbudza poruszenie?? a Ty Dita nie mow ze biore niepotrzebnie do siebie i sie wcinam bo tak nie jest, bo teraaz ja nie moge byc np. soba na forum i pewnie jeszcze kilka dziewczyn bo nie powiem nigdy ze AAgatka ma buty ecco za 250 zl bo bede zlinczowana bo wczesniej narzekalam ze baaaaardzo u nas krucho z kasa nie starcza do pierwszego, ale nie znasz tez kontekstu, ze np. dostala od moich rodzicow ktorzy od kasy az smierdza, ale pozwalam sobie przyjmowac tylko kase na Agatke, ktora przejawia sie glownie w formie ciuchow i butow wlasnie...a jesli oni maja ta kase i ciezko pracuja i moga jej takowe zafundowac to ja mam nie byc soba bo to kogos na forum zboli?? :dry: glupia cipa ze mnie ze ja wczesniej nie pomyslalam, i to jest wlasnie ta nasza polska specjalnosc ktos ma wiecej, ktos ma cos lepszego to sie z nim nie cieszymy tylko go zniszczymy, moze biore to do siebie i nie potrzebnie sie wcinam, ale w takich momentach mnie ponosi, za co reszte serdecznie przepraszam ze musza moje newry ogladac

Agaton rozumiem ze nie mozesz czasem byc obojetna
nie przeszkadza mi to
dzis nie chce mi sie kontynuowac tego tematu...

kicia ten Easy rider się Roni podobał z tego co pamiętam
ja do coneco średni jestem przekonana
z tych wóżków co były podane to ja bym chyba jane wzieła albo spidera ale jak się nie rozkłada to średnio....
niedługo jade do Łodzi jak wróce to pogrzebe coś więcej
a patrzyłaś na chicko?? t4 czy jakoś tak??

kulka- hehe:-D

a - co do Kici to ja powiem,że robie wielkie oczy czytając że na pierwszy rzut oka to ona sucz:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Jak dla mnie to właśnie nie - od zawsze mi wyglądała na fajną, miłą i serdeczną laskę. I taka jest;-):tak: A to zdjęcie z motorem było boskie;-)

reklama
Do góry