reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Dziewczyny super zakupy:tak:
Co do pościeli to moja mama sie tym zajmuje ale stwierdziła, że skoro będę niedługo w pl to pójdziemy razem i sama sobie wybiorę a ona zapłaci:-)
O mleku tez nie myślałam, bo liczę na kiarmienie piersią no i w razie czego to chyba najpierw konsultacja z pediatrą jakie byłoby dobre, bo np. moja córa miała skazę białkową i Nan czy Beiko nie wchodziły w rachubę:tak:

Zrobiłam wielkie porządki, pranie, prasowanie. A to kilka zdjęć rzeczy dla małej ;) Nowe oraz od kuzynek, koleżanek :)

DSC07102.jpgDSC07105.jpgDSC07107.jpgDSC07109.jpgDSC07112.jpgDSC07115.jpgDSC07129.jpgDSC07131.jpgDSC07132.jpg

Oczywiście to nie wszystkie rzeczy, nie roiłam zdjęć wszystkiego, no ale taki pogląd ;)

Nie mam jeszcze wszystkiego, ale strasznie się cieszę że tak dużo już ogarnęłam ;)

Załączniki

• DSC07100.jpg
    DSC07100.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 65
mikaaa wow super, ciuszki piekne i jak juz ładnie pukładane:tak: Ja nadal mam tylko poprane i wszystko czeka na prasowanko ale to w listopadzie jak juz wszystkie rzeczy przywieziemy z pl, komode sie ustawi i wtedy będę układać:-)

To i ja się pochwalę moimi ostatnimi zakupami:
Womar- 3w1 śpiwór śpiworek, OWCZA WEŁNA 106cm (2699239714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolor beż 1/2
Zabawa z dzieckiem 0-36 miesięcy- 150 ZABAW !!! (2721715149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I to już moje ostatnie zakupy. Wczoraj przyszła paczka z kremami i chusteczkami Nivea, wkładkami laktacyjnymi, szczotką do butelek, gazikami do pępuszka, patyczkami z ogranicznikami i płatkami kosmetycznymi... Jeszcze czekam na biustonosze, kołderkę do wózka i becik. No i te próbki z J&J, chociaż obawiam się, że te już gdzieś wsiąknęły na poczcie, bo daaaawno powinny być :cool:

reklama
Mikaaa ale masz dużo ciuszków :-) wszystkie są bardzo ładne, a te sukieneczki eh sama słodycz:-)
Ankka bardzo fajny śpiworek w sam raz na zimno:-)

Do góry