reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Mika kawał roboty odwaliłaś :tak: super ciuszki, mi się te pajacyki podobają cieplutkie :)
Do mnie mama dzwoniła, że znowu jakieś ciuszki zdobyła, były "zbyt piękne i tanie, żeby ich nie brać" :-D jak Maryś nie skorzysta to będzie dla następnych berbeci ;-)

Anka Śpiworek super!

Dziewczyny dziękuję! :) Ja też jestem zadowolona! :) Kawał roboty za mną. Ciuchów na zdjęciach jest dużo, ale tak na prawdę sa to ciuchy w rozmiarach od noworodka do nawet 1,5 roczku-2 lat, więc wbrew pozorom nie jest aż tak strasznie dużo w danym rozmiarze. Większość z tych rzeczy posegregowałam rozmiarami i czekają w pudełkach aż mała urośnie na tyle ;)

W najbliższym czasie mam w planie kupić materac do łóżka i przewijak :)

reklama
Do góry