reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

O jak ja lubię takie słodkie landrynkowe ubranka dla dziewczynek Misia :)))
Niestety mojego chłopca tak nie ubiorę, bo by mnie mąż poćwiartował :)

reklama
Ponieważ dla dziewczynki są soczyste kolory, spineczki, gumeczki koraliki nie wspominając już o słodkich skarpetkach czy czapeczkach :)
Mnie się bardzo podobają dziecięce ubranka firmy Carters zobaczcie sobie na allegro ... :)

ciuszki sliczne i jeszcze raz sliczne wszystkie bo takie malusie :-)
ja juz wszystko mam (duzo po starszym synku) tylko poprac i wyprasowac no i na wyjscie ze szpitala chce cos jeszcze kupic welurkowego i wygodnego

tak mnie dzisiaj rano olśniło.... piszemy o ciuszkach, wózkach, łożeczkach, kosmetykach... czyi tym co jest nam potrzebne dla dzidziusiów a moim zdaniem warto też kupić (ja tak przy chłopcach zrobiłam) jedną puszkę mleka modyfikowanego, najlepiej hypoalergicznego (HA) tak na wszelki wypadek i mieć w domu... mleko takie nieotwarte ma bardzo długą datę ważności więc się nie zmarnuje.... a w razie "W" będzie pod ręką... takie jest moje zdanie :-)

moim zdaniem warto też kupić (ja tak przy chłopcach zrobiłam) jedną puszkę mleka modyfikowanego, najlepiej hypoalergicznego (HA) tak na wszelki wypadek i mieć w domu... mleko takie nieotwarte ma bardzo długą datę ważności więc się nie zmarnuje.... a w razie "W" będzie pod ręką... takie jest moje zdanie :-)

Też tak uważam tylko że ja nie kupuję puszki tylko gotowe mleka z 2 buteleczki • mleko,90ml • Portal Dbam o Zdrowie doz.pl ze starszakiem na początku tak robiłam. Z puszką o tyle jest gorzej że np. tak jak ja karmiłam piersią to po otworzeniu puszki trzeba ją zużyć w przeciągu tyg.jakoś tak chyba. A takie buteleczki niedużo kosztują a jak nawet nie zużyję tych 90ml to mniejsza strata. Poprzednio miałam Mleko Nan Pro HA 1. Teraz chyba kupię Bebiko bo takie zapewne będzie później piło dziecko.

reklama
liwus świetny pomysł :-) niby taka doświadczona a nie wiedziałam, że są takie w buteleczkach :-) :-) :-) ale to tylko kupię w aptece???

Do góry