reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Właśnie zamówiłam pościel z mamo-tato o taką.
bald_serd_roz_sz.jpg

Dzisiaj pewnie jeszcze pojedziemy na małe zakupy i pewnie coś sie jeszcze dokupi dla Oleńki

lilith śliczna pościel :-)

ja mam chyba z 6 kompletów (pościel + ochraniacz) :) 4 po moich chłopcach (w tym trzy w kolorach uniwersalnych a tylko jednej komplet cały niebieski) i 2 od szwagierki różowe :-) jedną zamówiłam nową taką: poscielmotyleglowne.jpg

No mleczko trzeba mieć. My takie w buteleczkach mieliśmy w szpitalu już - Hippa i Nan Pro właśnie:tak: potem moja mała była właśnie na Nanie a potem na Bebilon przeszliśmy. Teraz pije Nestle Junior.

Lil ale różowiasta:-p śliczna:)
Ja tez zamierzam kupić jedna nową bo dwie po dzieciach mam takie uniwesalne i jeszcze w dobrym stanie.

Kurcze też nie pomyślałabym o mleku ale ja kompletnie się na tym nie znam :/Ja pościel już mam też przyszykowaną do zamówienia tylko czekam aż przyjdzie mi ten komplet z łóżeczkiem bo nie wiem czy ochraniacz duży czy mały wziąć :)

Nasza pościel też już uszyta, nie mam pojęcia jak wygląda, teściowa przywiezie, to się dowiem. Ochraniaczy nie uznaję, więc nie zamawiam :sorry:
Muszę zatem zaopatrzyć się w te butelki z mlekiem.

Viv na początku taki ochraniacz nawet zbędny jest no chyba że tylko po to by dziecko uchronić przed wiatrem/przeciągiem ale na pewno sie obijać głową o szczebelki z początku nie bedzie ;) natomiast potem owszem - czasem mam ochotę poduchami poobkładać łóżeczko bo tak wali głową kręcąc się jak zasypia lub podczas snu....

To mleczko w butelkach to nawet dobry pomysł, ja wcześniej o ich istetniu tez nie wiedziałam dopiero właśnie w szpitalu zobaczyłam, myślę że też na to postawię - na Nan Pro HA oczywiście.

Dziewczyny jesli jeśli jeszcze zaopatrujecie sie w ciuszki dla maluszków to polecam całym sercem tego sprzedawce i te ciuszki szczególnie firmę Gamex - zresztą wszystkie są świetne. Jakość rewelacja, bawełna pierwsza klasa, kolory i w ogóle, ja jestem zachwycona. Zamówiłam raz i teraz drugi, jesli bedę dokupywać większe to tylko tu :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Gamex ma słodkie ciuszki z tą żyrafką, też mam takie, tylko inne kolorki. I takie same śpiochy jak z drugiej aukcji mamy :-D
Ja mam całą wyprawkę z tej firmy, jakościowo super :tak:

Do góry