reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Właśnie zamówiłam pościel z mamo-tato o taką.
bald_serd_roz_sz.jpg

Dzisiaj pewnie jeszcze pojedziemy na małe zakupy i pewnie coś sie jeszcze dokupi dla Oleńki

lilith śliczna pościel :-)

ja mam chyba z 6 kompletów (pościel + ochraniacz) :) 4 po moich chłopcach (w tym trzy w kolorach uniwersalnych a tylko jednej komplet cały niebieski) i 2 od szwagierki różowe :-) jedną zamówiłam nową taką: poscielmotyleglowne.jpg

No mleczko trzeba mieć. My takie w buteleczkach mieliśmy w szpitalu już - Hippa i Nan Pro właśnie:tak: potem moja mała była właśnie na Nanie a potem na Bebilon przeszliśmy. Teraz pije Nestle Junior.

Lil ale różowiasta:-p śliczna:)
Ja tez zamierzam kupić jedna nową bo dwie po dzieciach mam takie uniwesalne i jeszcze w dobrym stanie.

Kurcze też nie pomyślałabym o mleku ale ja kompletnie się na tym nie znam :/Ja pościel już mam też przyszykowaną do zamówienia tylko czekam aż przyjdzie mi ten komplet z łóżeczkiem bo nie wiem czy ochraniacz duży czy mały wziąć :)

Nasza pościel też już uszyta, nie mam pojęcia jak wygląda, teściowa przywiezie, to się dowiem. Ochraniaczy nie uznaję, więc nie zamawiam :sorry:
Muszę zatem zaopatrzyć się w te butelki z mlekiem.

Viv na początku taki ochraniacz nawet zbędny jest no chyba że tylko po to by dziecko uchronić przed wiatrem/przeciągiem ale na pewno sie obijać głową o szczebelki z początku nie bedzie ;) natomiast potem owszem - czasem mam ochotę poduchami poobkładać łóżeczko bo tak wali głową kręcąc się jak zasypia lub podczas snu....

To mleczko w butelkach to nawet dobry pomysł, ja wcześniej o ich istetniu tez nie wiedziałam dopiero właśnie w szpitalu zobaczyłam, myślę że też na to postawię - na Nan Pro HA oczywiście.

Dziewczyny jesli jeśli jeszcze zaopatrujecie sie w ciuszki dla maluszków to polecam całym sercem tego sprzedawce i te ciuszki szczególnie firmę Gamex - zresztą wszystkie są świetne. Jakość rewelacja, bawełna pierwsza klasa, kolory i w ogóle, ja jestem zachwycona. Zamówiłam raz i teraz drugi, jesli bedę dokupywać większe to tylko tu :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Gamex ma słodkie ciuszki z tą żyrafką, też mam takie, tylko inne kolorki. I takie same śpiochy jak z drugiej aukcji mamy :-D
Ja mam całą wyprawkę z tej firmy, jakościowo super :tak:

Do góry