reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Dziewczyny super zakupy:tak:
Co do pościeli to moja mama sie tym zajmuje ale stwierdziła, że skoro będę niedługo w pl to pójdziemy razem i sama sobie wybiorę a ona zapłaci:-)
O mleku tez nie myślałam, bo liczę na kiarmienie piersią no i w razie czego to chyba najpierw konsultacja z pediatrą jakie byłoby dobre, bo np. moja córa miała skazę białkową i Nan czy Beiko nie wchodziły w rachubę:tak:

Zrobiłam wielkie porządki, pranie, prasowanie. A to kilka zdjęć rzeczy dla małej ;) Nowe oraz od kuzynek, koleżanek :)

DSC07102.jpgDSC07105.jpgDSC07107.jpgDSC07109.jpgDSC07112.jpgDSC07115.jpgDSC07129.jpgDSC07131.jpgDSC07132.jpg

Oczywiście to nie wszystkie rzeczy, nie roiłam zdjęć wszystkiego, no ale taki pogląd ;)

Nie mam jeszcze wszystkiego, ale strasznie się cieszę że tak dużo już ogarnęłam ;)

Załączniki

• DSC07100.jpg
    DSC07100.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 69
mikaaa wow super, ciuszki piekne i jak juz ładnie pukładane:tak: Ja nadal mam tylko poprane i wszystko czeka na prasowanko ale to w listopadzie jak juz wszystkie rzeczy przywieziemy z pl, komode sie ustawi i wtedy będę układać:-)

To i ja się pochwalę moimi ostatnimi zakupami:
Womar- 3w1 śpiwór śpiworek, OWCZA WEŁNA 106cm (2699239714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolor beż 1/2
Zabawa z dzieckiem 0-36 miesięcy- 150 ZABAW !!! (2721715149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I to już moje ostatnie zakupy. Wczoraj przyszła paczka z kremami i chusteczkami Nivea, wkładkami laktacyjnymi, szczotką do butelek, gazikami do pępuszka, patyczkami z ogranicznikami i płatkami kosmetycznymi... Jeszcze czekam na biustonosze, kołderkę do wózka i becik. No i te próbki z J&J, chociaż obawiam się, że te już gdzieś wsiąknęły na poczcie, bo daaaawno powinny być :cool:

reklama
Mikaaa ale masz dużo ciuszków :-) wszystkie są bardzo ładne, a te sukieneczki eh sama słodycz:-)
Ankka bardzo fajny śpiworek w sam raz na zimno:-)

Do góry