a ja jeszcze nie mam nic dla malucha ;/ stwierdziłam że zaczne kupowac jak już będę znała płeć a co do wózka to u nas jest taki zwyczaj że wózek dla pierwszego wnuka kupują dziadkowie, a że to będzie pierwszy wnuk moich rodziców to powiedzieli że oni kupią więc wózek mamy z głowy
reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Kajcia ja też jeszcze nic osobiście nie kupiłam ;-)
moi rodzice też niby coś mówili o wózku ale raczej kasę nam dadzą bo przecież się na tym nie znają
Neska ja planuje kupić w każdym rozmiarze po np. 5 sztuk różnego rodzaju ubranek.
zawsze można wyprać a maluchy szybko chyba wyrosną z tego
moi rodzice też niby coś mówili o wózku ale raczej kasę nam dadzą bo przecież się na tym nie znają
Neska ja planuje kupić w każdym rozmiarze po np. 5 sztuk różnego rodzaju ubranek.
zawsze można wyprać a maluchy szybko chyba wyrosną z tego
Fiolka_130
Neska ja parę sztuk 56 potem te większe
LilithGoth
Ja też bede kupowała na 56 .. ze 2-3 bodziaki kupie na 50 bo młody jak sie urodził był taki drobniutki ze w 56 sie topił. Teraz na wszelki wypadek ze 3 kupie
reklama
Hej, ja dzis doszłam do wniosku ze bede kupowac na 62 bo i ja bylam duza i moj M tez... Obydwoje ponad 4kg i ja 58cm a M 59, wiec nie zapowiada sie zeby Antos byl drobniutki dzis dostalismy body, czapke zimowa i rekawiczki od babci a ja wczesniej kupilam 2 body na 56 i 3pary skarpetek. Dostalismytez kiedys pieluszki tetrowe i flanelowe po 10 szt od cioci przyszywanej, ale takie piekne z obrazkami
A jeszcze dzis wygrzebałam w ciucholandzie plaszczyk na jesien z new looka z dużym zapasem na brzuszek
A jeszcze dzis wygrzebałam w ciucholandzie plaszczyk na jesien z new looka z dużym zapasem na brzuszek
Ostatnia edycja: