reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Moim zdaniem wózek fajny i duży przede wszystkim ... na bardzo długo Ci wystarczy ... no i super zima sie sprawuje bo jest dzidziol cały zakamuflowany ... moja sąsiadka taki miała i była bardzo zadowolona...ja osobiscie wole mniejsze wózki bo te są bardzo duże.

Fiolka- bardzo fajny, my bedziemy miec bardzo podobny, sasiad chce sprzedac po synku za 100 zl - w szoku jestem, okazja sie nam trafila :)

Fiolka super wózeczek i tak jak dziewczyny piszą na zimę Dzidzia cała ukryta przed mrozami:happy2: Chociaż ja bym wybrała taki http://sklep.babymerc.pl/wozki/101-2w1-wozek-baby-merc-q7-deluxe.html tylko i wyłącznie ze względu na obrotowe koła. Ja sobie życia bez nich nie wyobrażam w szczególności jak dziecko ma już rok czy więcej i na zakrętach musisz unosić wózek a przy koła obrotowych/skrętnych tylko kierujesz rączką. Jak nie chcesz mieć skrętnych kół to blokujesz. Ale oczywiście takiego typu koła mają swoich zwolenników jak i przeciwników także najlepiej pójść do sklepu i sprawdzić ...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Lilith ten trzeci jest czterokołowy, WÓZEK WIELOFUNKCYJNY EMJOT black&white NOWY GW (2513491842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , w drugim bardzo podoba mi się budka w spacerówce, a pierwszy już jakiś czas temu wpadł mo w oko :) gdybym rodziła wiosną lub latem kupiłabym pewni chicco trio enjoy fun CHICCO TRIO ENJOY DOSTĘPNY OD RĘKI + GRATISY!!! (2505834876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. żeby potem nie dokupować spacerówki parasolki ale te kółeczka na zimę nie bardzo mi sie podobają

reklama
Kajcia świetna ta kołyska :D

Liwus ja planuję potem (po około 7 miesiącach albo wcześniej) zmienić na spacerówkę typu X-Lander ;-)
słyszałam że są super
pewnie jeszcze popróbuję w sklepie jak to z tymi kołami bo ja zielona ;)

Do góry