reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Liwus ale słodziaki z tych ciuszków:-)

Ja muszę sfotografować swoją kolekcję i pochwalę się co zdążyłam już kupić.

reklama
Malutki komplecik
pa150002z.jpg

Czapeczka malutka (mam ich kilka ale używane i wolę jednak nową ładną :oops: )
pa150003.jpg

Moje ulubione
pa150004u.jpg

Te ciuszki są jakoś z angli nowe znajoma rodziców tym handluje
my wybraliśmy a dziadki zapłacili ;)

pa150007v.jpg
pa150008d.jpg

pa150006.jpg
pa150010.jpg

nie mogłam się oprzeć ;) troche wyblakła na fotce wyszła
pa150011x.jpg

pa150013o.jpg

Ale słodkie zakupki :-) ja mam bardzo dużo rzeczy od znajomych i po Julce, szczególnie na początek bo kupowaliśmy wszytsko neutralne, nie wiedzac jaka będzie płeć (wstydliwa nie chciała się pokazać do 8mies.)

U mnie podobnie jak u Sarki rożek się nie sprawdził, był zbyt sztywny i głównie trzymaliśmy ją w kocyku, mimo to cały czas mam rożek i inne potrzebne rzeczy więc kupuję raczej kosmetyki, produkty do higieny, nożyczki, smoczek, itp.

Ja też już nic nie będę kupować, na wyście mam welurowy dresik i właśnie ten kombinezon różowy. Aha czekam jeszcze na sukienkę i rajtuzy białe w kokardki i to tyle z zakupami.:-)

reklama
Do góry