reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Ja kupuję dla nas, naszą dajemy małej, a kołderkę małej dajemy dla Piotrusia, bo niuni już spod niej nóżki wystają :laugh2: Kupiona kiedyś w Ikea razem z poduszką, świetnie się pierze, nie zmieniła kształtu (kołderka, bo podusię chyba nową kupimy). Materacyk do łóżeczka też kupujemy zwykły, poliuretanowy, u Iduni się sprawdził, więc nie widzę sensu teraz płacić krocie za trawiaste czy inne :tak: Powłoczki tez kupujemy, bo różowe i w kwiatuszki raczej niuniusiowi nie pasują :happy:

Ja kupiłam becik, którego teraz żałuję ... myślę, że on się nie nadaje do szpitala za bardzo przekombinowałam i chyba muszę kupić drugi najzwyklejszy ... chciałam z prawdziwej wełny antyalergiczny, antykolkowy ...
Jestem zła sama na siebie, że się dałam namówić ...:eek: becik.jpg
Możecie mi poradzić jaki najlepszy będzie do szpitala ? Twardy czy miękki ? Bo ten to jak zwykły kocyk ...

Majja nie kupuj drugiego rożka, bo one właściwie w ogóle się nie sprawdzają. Lepiej weź otulaczek, zdecydowanie lepiej "trzyma" dzidziolka, który czuje się bezpiecznie tak ciasno (w porównaniu z rożkiem) otulony, no i jest bardziej stabilny, a przez to bezpieczny :tak: Ja też go kupuję :happy:
Jest tego troszkę, ale ja chyba wezmę od nich, bo mi się najb. podobają, szczególnie classic beż :tak:
MOTHERHOOD__OTULACZEK dla noworodka (2681785271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Betiks - ooooo jaki ładny ... w takim razie go kupuję i też kolor 10 ,bo uwielbiam beże i brązy :)))) patrze właśnie na stronkę Motherhood i mają z takim samy wzorkiem pieluszki :))))

Ten felerny zakup wystawie na allegro, może jakaś kolejna wariatka gadżeciara się na niego pokusi :-)

Bulkaasia z podusią super , do łóżeczka potem czy do wózka będzie idealny ... zamówiłam ten otulacz z oficjalnej stronki motherhood , ale może faktycznie ten mój rożek też zostawię tak na wszelki wypadek tylko czy z takim wełnianym jak wpadnę do szpitala nie będą na mnie patrzyli jak na wariatkę :szok:

Majja mysle że bedzie po prostu za ciepł. Na oddziałach jest potwornie goraco i dzieci sa ubrane jedynie w body i to z krótkim rekawem lub sam kaftanik i pieluszkę owiniety takim rożkiem bawełnianym jak szmatka:-p (.....o matko przypomniała mi sie taka miękka ciepła pachnąca niepowtarzalnie kuleczka:-D bo w tych rozkach pokutane to jak takie kuleczki hehe)
Co do samego rożka to ja nie kupuję, bo nie uzywałam przy córci, za sztywy mi był nawet bez tych plecków usztywnianych i zawijalam ją w kocyk własnie. Też mam od dawna chetkę na te otulacze z motherhood i jesli już to taki kupię:tak:

Sarka ja go kupiłam ponieważ na stronie mojego szpitala pisze, że muszę mieć rożek dla dziecka ... pieluszki kolorowe flanelowe też zamówiłam w razie czego ... w tym szpitalu pojawię się z walizkami tak dużymi jak na wakacje coś czuję ... dla mnie to nowość i pewnie połowa rzeczy się nie nada z tego co mam ...
i jeszcze faktycznie kocyk by się przydał :eek:

reklama
Do góry