reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
bulkasia super ciuszki ;-)
ja od nast.tyg pochodze wiecej po lumpach,tutaj sa tak fajne i tanie rzeczy,ze az grzech nie kupic :-D
asia podziwiam cie kobieto..do terminu tak daleko,a ty juz wszystko masz :szok:
ja dopiero zaczynam o tym myslec :-D
no nie liczac kilku ubranek,ktore juz dostalam..
na razie to ja mam liste,co trzeba kupic ..,ale z tymi zakupami to jeszcze troche poczekam ;-)

I ja czekam z lista;-) kupilam tylko pare rzeczy, troche dostalam, a liste gdzies dopiero kolo listopada-grudnia popedze kupic;-)

Ja teoretycznie wszystko mam, czeka mnie tylko zakup pieluch i kosmetyków i smoczków także to też na sam koniec :-) Może wcześniej się skuszę dla przyjemności na jakieś ubranko jeszcze:happy2:

przedwczoraj byliśmy z M w świecie dziecka (taki wielki sklep dla dzieci w radomiu, w którym jest wszytsko). oglądaliśmy wózki i jednak zdecydujemy się na xlander lub navington (bo to ten sam producent) są naprawdę solidne, ale fakt: drogie. Dobrze że dziadkowie zaoferowali zakup wózka:-D
i wybraliśmy tez łóżeczko, ale zamówimy na allegro bo taniej wyjdzie, o takie: OKAZJA mis tymon LOZKO SOSNOWE Z SZUF. 4 kolory ! (2581633883) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jest dosyć solidne więc spokojnie wystarczy na kolejne dzieciaki :)

4madlen tam na Wojska Polskiego? Kurczę, ja tak krótko byłam w Radomiu że nie zdążyliśmy iść, a chciałam zabrać rodziców i im pokazać co i jak :/
Ale widzę że na wózek "lecimy" podobny. Powiedz mi proszę jakie tam mają ceny tych X-Landerów (XA, może X-move?:cool2:) i czy mają zestawy gondola+spacerówka+fotelik+te wszystkie torby, moskitiery czy tylko jakaś podstawa? U nas też dziadkowie się zaoferowali a ja mam wybrać. Jak na razie wszystko paczam w necie i w żadnym sklepie nie byłam, jakoś nie było okazji.

Viv na wojska jest kimex też duży i mam do niego rzut beretem pieszo ale nie lubie tam obsługi... a świat dziecka kiedyś był na toruńskiej a teraz gość odwalił wielki budynek na kieleckiej przy rondzie z maratońską, dwa piętra są i jest w nim naprawdę wszystko dla dziecka i mamy :) ja się skłaniam na xmove tylko stwierdziłam, że nie opłaca się tam kupować: gondola + spacerówka (w tym folia i moskitera) 2160zł do tego fotelik/nosidełko maxi cosi albo jakies inne 400-600zł i torby, parasolki itp osobno... więc my zamowimy w necie :) liczę na to, że jednak jeszcze ceny spadną bo od czerwca juz spadły wiec moze do listopada jeszcze się obniżą :) no i w necie jest z reguły dużo bajerów w komplecie. My sobie poszliśmy do sklepu żeby na żywo zobaczyć wszystko.

A to wiem o którym sklepie mówisz, widziałam wracając do Pozka. Właśnie też bym chciała x-move, na używkę raczej nie ma co liczyć. Czyli cenowo w sklepie nie powala, dobrze więc wiedzieć, bo ja póki co wyczajałam przez allegro, żeby ze wszystkim, ale tutaj często spotyka się x-landery i to widać od razu. Wielki, solidny kombajn ;) Za 2300-2500 można spokojnie znaleźć pełen komplet. A że planujemy co najmniej jeszcze braciszka dla Marysi, to na pewno jeszcze się przyda :-D

reklama
Zaraz lecę do miasta kupic jakiś sweter ciepły bo jest zimno a ja w nic sie nie dopinam.
dzisiaj odebrałam paczki dwie z ciuszkami i jedna jest super a druga mnie rozczarowała. Było napisane, że ubranka 0-3 a 3/4 z nich to do 2,7kg, maciupeńkie:wściekła/y: Będę musiała je sprzedać bo sie nie nadadzą a kasa zapłacona. Ale tak to jest gdy sie kupuję na aukacjach.

Do góry