reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Ja jeszcze jestem przed kupnem czapeczki...tzn kupilam juz jedna ale na 2 m-ce tak jest na metce napisane ....ale musze jeszcze kupić taką typowo zimową na spacerki, bo takich cieniutkich po domu to mm chyba z 50

reklama
Fajny ten komplecik piżamka plus szlafrok chyba sobie zamówię, ale jeszcz chciałabym coś z długim rękawem bo ja zmarzluch jestem.

Ten zestaw do pielęgnacji super tez chyba zamówię.

Zestawik fajny ale ja wolę też długi rękaw a co do zestawu pielęgnacyjnego też fajowy, ale się zastanawiam co wybrać czy gruszkę czy tą Fridę do nosa.

reklama
Ciril mi też ta frida pasuje alemój mąż mówi, że to chyba takie niechigieniczne wciagać smarki, woli gruszkę. Nie wiem teraz sama co kupić.
Tak samo z wózkiem bo chciałam 3w1 czyli głelboki+spacerówka+fotelik ale jest oo do 10kg więc może kupić wózek 2w1 a fotelik osobno taki 0-25kg.

Do góry