reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia ciuszków po mojej córci:) To część bo drugiej nie zdążyłam sfotografować bo mi sie aparat rozładował, więc jutro resztę pocykam. Rzeczy nie sa wyprasowane więc nie wygladaja tak "idealnie";) Oczywiście są bez plam i dziur w bardzo dobrym stanie. Dodam - jak ktoś będzie zainteresowany że chwiałabym je tak sprzedawać parami/kompletami jak widać je na zdjęciach. Podana cena też tyczy się ich razem.

- sukienka jasnoróżowa z cienkiego sztrusku NEXT 3-6m, sukienka ciemnoróżowa z kokardką na bioderkach z cienkiego sztruksiku EARLY DAYS 9-12m --- 30zł

- sukienka żółta z falbanką NEXT rozm. 62, sukienka różowa z falbanka z kubusiem uchatkiem DISNEY rozm.56 --- 25zł

- sukienka jeansowa 9-12m NAME IT MINI, sukienka różowa z myszka Miki 0-3m DISNEY --- 30zł

- pajac bawełniany w kwiatki i body 0-3m GEORGE --- 15zł

- komplet body 4-pak 0-3m GEORGE --- 15zł

- komplet body 3-pak 3-6m (bez metek bo obcięłam) --- 10zł

- body kolorowe 0-3m CHEROKEE, body białe z myszką TESCO 3-6m ---8zł

- body białe 6-9m H&M, rajtuzki białe gładkie H&M 2-6m (ale są na dużo dłużej i bodziak tez) --- 15zł

- body w ciemne paski NEXT 3-6m, body w jasne paski NEXT 3-6m --- 15zł

- półśpioch różowy w paseczki TOTY LINE 62cm, półśpioch fioletowy TUP TUP 62cm - 8zł

Załączniki

• DSC_5919.jpg
    DSC_5919.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_5920.jpg
    DSC_5920.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_5922.jpg
    DSC_5922.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_5923.jpg
    DSC_5923.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_5924.jpg
    DSC_5924.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_5925.jpg
    DSC_5925.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_5926.jpg
    DSC_5926.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_5927.jpg
    DSC_5927.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_5928.jpg
    DSC_5928.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_5929.jpg
    DSC_5929.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
no tego się właśnie bałam - ze się zdjęcia przy wgrywaniu samoisnie pomieszają dlatego opisałam je dokładniej i sa bez numerków
Reszta jutro bo zasypiam nie wiedziałam że to tak dlugo sie wwgrywa;//

Ostatnia edycja:
Lil ale o zimowe pytasz czyli co? kombinezon? bo ten akurat sprzedałam już w tamtym roku. Bo jesli chodzi o ciuszki "domowe" to nie wiem jakie zimowe, mam jeszcze do wstawienia własnie pajace i spiochy welurkowe. Ja tak ubierałam albo na bodziak rajtuzki i sukieneczka własnie - bo pamiętam ze pytałas o sukienki :) Mam jeszcze spodenki z miekkiego jeansu i duzo bawelnianych i welurowych ale to napiszcie czy jestescie w takim razie zainteresowane bo wklejanie tego zajmuje mi troche czasu...;-) Jesli nie to wrzucam na allego.

Fiolka śliczne ciuszki:) takie jak lubię - z jajem ale wygodne zarazem bo nie moge nigdy na noworodkach zdzierżyć dźisów i kurtki dźinsowej brrr- to od jednego sprzedawcy w jakims pakiecie? te świateczne mnie powaliły - słodkie;pp dużo tego masz, w jakich to rozmiarach? bo jesli to w tych najmniejszych to nie ma szans by synus to przenosił;pp ja juz się troche nauczyłam bo też szalałam a potem jak sie uczepiłam paru "ulubionych" zestawów tak inne leżaly i dzieć szybko z nich powyrastał...

Sarka tak od jednej osoby :tak: rozmiary 0-6 miesięcy
Ja doświadczenia nie mam więc na razie kupiłam wszystko co mi się podobało w jakiś fajnych cenach i na razie kończę z ciuszkami bo mam masę :sorry2: ale wszystko kupić musiałam bo nic nie dostałam

Mój ma być koło 21 grudnia, ja mam nadzieję że rozpakuję się na początku :-p więc by miał idealną kreację :-D

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry