reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Fiolka ja robię vtak, że pierwsze pranie w normalnym proszku z podwójnym płukaniem, a później od razu w dziecięcym... i jest super!!!

reklama
Fiolka nie wiem czy mnie tu Dziewczyny nie zlinczują :-D
Ja jak dostawałam ciuszki dla Małej i były np jakieś trudne plamy czy coś to nawet w vanishu prałam :-)
Później w proszku dziecięcym, czasem z dwa razy i prasowałam na lewej stronie ;-) Mamy o tyle dobrze, że my nieuczuleniowcy obydwoje więc i Mała miała małe szanse być uczuleniowcem :-) Więc ja się nie bałam :-p

co myślicie o tym wózeczku? wizualnie mi się bardzo podoba i najważniejsze że jest lekki, waży nie cale 12 kg :) ma tez duża budkę w spacerówce :)
NOWOŚĆ ''ANECO'' VENEZIA ZESTAW 3w1+ ALU + GRATISY (2590143752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podoba mi sie jeszcze ten: Super wózek BLACK&WHITE f-my EMJOT kurier FREE (2582858113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

aaa i jeszcze mam pytanie co sądzicie o bodziakach z tesco tych w pięciopakach

Kajcia ten pierwszy wózek podoba mi się bardziej, drugi ma co prawda ładne kolorki ale to chyba i o nim Opinie o HiTreeco EmJot - bangla.pl i nie odważyłabym się. Do tego pierwszego opinii nie znalazłam.

Co do ciuszków z tesco, dobrze się noszą, moja "podopieczna" ma ich mnóstwo, ciuszki mają dobrą jakość i naprawdę są ładniutkie :tak:

Potwierdzam opinie o ciuszkach z tesco. Super się noszą, nie spierają się i nie rozciągają. Dla mnie o niebo lepsze niż np z cocodrillo (bodziaki, śpiochy). Sama planuję właśnie tam dokupić to czego mi będzie brakować.

reklama
Aniu nikt cie nie bedzie bil :-D
kazda mama robi jak uwaza.;-)
ja od poczatku pralam w zwyklym proszku,takim jaki uzywalam dla nas..nic sie nie dzialo,wiec luz.jedyne co uzywalam dla smykow to plyn do tkanin dla dzieci,wszystko zawsze 2razy plukalam a pozniej prasowalam,jak trza bylo to vanish tez szedl w ruch :tak:
teraz tez nie bede sie bawila w osobne proszki,jesli nic nie bedzie sie dzialo,to ubrania dla dzidziusia bede prala w tych samych proszkach ,ktore uzywam dla nas :tak:;-)

Do góry